Hlavní stránka  >  Papír, tvorba  >  Přáníčka a pohlednice  >  Čokolády s věnováním  >  Albi Dobroty Dárková sada hrnek a horká mléčná čokoláda Pro radost žlutý 300 ml
Vyprodáno

Albi Dobroty Dárková sada hrnek a horká mléčná čokoláda Pro radost žlutý 300 ml

Albi Dobroty Dárková sada hrnek a horká mléčná čokoláda Pro radost žlutý 300 ml
Naše cena
199 Kč s DPH 
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 199.00 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:1601649
EAN:8590228028747
Výrobce:© ALBI Česká republika a.s.,
Značka:Albi 
Albi
Popis produktu
Druh:mléčná čokoláda

Nové Dobroty, určené pro všechny mlsouny, přiletěly ve zcela novém kabátku. Celý sovičkový koncept Vás nejen zahřeje, ale i pobaví.

Součástí našich nových Sovičkových Dobrot jsou také úžasné dárkové sety, které obsahují roztomilý hrnek doplněný krabičkou s horkou čokoládou. Na výběr máte ze čtyř barev a sedmi věnování, které potěší a zahřejí každého u SRDCE.

Hmotnost horké Čokolády v setu: 50g
Objem hrnku: 300 ml. Hrnek není vhodný do myčky ani mikrovlné trouby.

Dárková sada hrnek a horká Mléčná Čokoláda Bellchocolat 36%. Universo (pecky). Země původu: Itálie. 

Příprava: Čokoládové pecky rozpusťte v horkém mléce či smetaně (max. 70°C), hustota nápoje závisí na poměru tekutiny a čokoládových pecek. Doporučený poměr je 5:1.

Složení: cukr, plnotučné Mléko v prášku, Kakaové máslo, Kakaová hmota, Ecuador, emulgátor: sójový lecitin E322, přírodní vanilkový extrakt. Obsah kakaové sušiny min. 36% hmotnosti. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů a sóji.

Albi Dobroty Dárková sada hrnek a horká Mléčná Čokoláda Pro radost žlutý 300 ml

Čokoláda patří k nejznámějším sladkostem na světě. Není proto divu, že o ní kolují nejrůznější mýty a pověry. Podle některých škodí zdraví, podle jiných mu naopak prospívá. Jaké jsou účinky Čokolády na lidské tělo? Víte, jak si vybrat kvalitní čokoládu a nekupovat nejrůznější náhražky této jedinečné pochoutky? 

Čokoládu ochutnal snad každý z nás. Na celém světě je tato pochoutka oblíbená pro svoji neopakovatelnou chuť. Na trhu můžeme koupit kvalitní čokoládu, stejně tak jako nejrůznější levné náhražky této sladkosti. Čokoláda není pouze populární cukrovinkou, ale v čokoládové lázni se můžete třeba i vykoupat. Co ještě nevíte o čokoládě? 

Pokud jste se někdy snažili snížit svou hmotnost a drželi nějaké speciální diety, nejspíš se na seznamu zakázaných potravin objevila také Čokoláda. V roce 2007 však Americká asociace pro vědecký pokrok navrhla zařadit čokoládu mezi potravinové doplňky s blahodárným účinkem na zdraví. Vědci totiž zjistili, že třicet gramů Čokolády denně přispívá k prevenci kardiovaskulárních onemocnění a redukci tvorby krevních sraženin. Navíc je všeobecně známo, že látky obsažené v čokoládě pozitivně ovlivňují náladu konzumentů a navozují pocit štěstí. 

Třicet gramů Čokolády denně přispívá k prevenci kardiovaskulárních onemocnění a redukci tvorby krevních sraženin.“ 

Čokoláda se vyrábí z Kakaových bobů, což jsou semena Kakaových plodů (lusků) rostoucích na stromech Kakaovníků. Kakaovníkům se daří zejména v oblasti Střední Ameriky a Afriky. Jejich plody mohou vážit až půl kilogramu a mají červenofialovou barvu. Zralé plody se rozřezávají a zbavují dužiny.

Zdravé potraviny na Nazeleno.cz

   – Cukr, třtinový cukr nebo umělá sladidla?

   – Káva neškodí, ale léčí

   – Když nám chybí Vitamín B

   – Umělé vitamíny? Šance nebo hrozba?

Hotová Čokoláda by měla být skladovaná ve vzdušném suchém prostředí a maximální teplotě 20° C. Tukový výkvět (bílý povlak) na čokoládě není známkou špatné kvality nebo nesprávného skladování výrobku; pouze vystoupila na povrch část tuku obsaženého v čokoládě.

Kvalitu Čokolády ovlivňuje hned několik faktorů:

  • kvalita Kakaových bobů
  • obsah Kakaového másla
  • délka procesu tzv. konšování (míchání při teplotě 50° - 65° C)

Druhů Čokolády je hodně 
Ty tam jsou doby, kdy byl v obchodech k dostání jeden druh Čokolády. Dnes můžeme vybírat z nepřeberného množství čokolád.

  • Hořká (neboli pravá) Čokoláda: neobsahuje jiný rostlinný tuk než Kakaové máslo. Obsah Kakaa se pohybuje mezi 35 % až 99 %. Kvalitní Čokoláda obsahuje minimálně 50 % Kakaa, přitom jsou stále oblíbenější lahodné Čokolády se 70 % Kakaa.
  • Mléčná Čokoláda: musí podle stanov Evropské unie obsahovat minimálně 25 % Kakaa. Mléčné Čokolády stále patří po celém světě k nejoblíbenějším cukrovinkám.
  • Bílá Čokoláda: obsahuje Kakaové máslo bez pevných Kakaových přísad, kondenzované nebo sušené Mlékocukr. Bývá o něco sladší než Čokoláda tmavá.
  • Ochucená Čokoláda: je typická svým nezaměnitelným aroma. Oblíbené jsou ovocné, karamelové, Mentolové, kávové nebo rumové Čokolády.
  • Plněná Čokoláda: dává vyniknout fantazii výrobců. Nejprodávanější jsou Čokolády s oříškovými nebo nugátovými náplněmi, běžně jsou k dostání také Čokolády s ovocnou náplní (tekutou, fondánovou nebo tuhou). U nás jsou navíc velmi oblíbené také Čokolády s likérovými náplněmi (např. višně v čokoládě).
  • Čokoláda s dodatky: obsahuje oříšky, rozinky, želé, cereálie, sušené ovoce a další přísady. Ke stálicím patří ty s drcenými oříšky a Mandlemi i Čokolády s celými jádry.
  • Čokoláda bez Cukru: obsahuje místo Cukru náhradní sladidla a je určená především diabetikům. Umělá sladidla však poměrně výrazně ovlivňují chuť Čokolády.

<a class=Čokoládová masáž má mnoho pozitivních účinků, mj. vás zbaví nejrůznějších toxických látek" />
Čokoládová masáž má mnoho pozitivních účinků, mj. vás zbaví nejrůznějších toxických látek

Blahodárné účinky Čokolády na lidské tělo 
Čokoládu si můžete dopřát, aniž byste museli mít sebemenší obavy z nějakého toho kila navíc. Čokoládová masáž nebo zábal už dnes není nic nedostupného. Rafinované spojení Čokolády a hřejivé masáže je opravdovým pokušením pro milovníky sladkého. Masáž obvykle začíná čokoládovým peelingem, následuje masáž celého těla horkou čokoládou a nakonec si užijete relaxaci v Čokoládovém zábalu. Čokoládová masáž není vhodná pro těhotné ženy a pozor by si měli dát také osoby trpící křečovými žílami.

Pozitivní účinky čokoládové masáže:

  • podporuje odplavování toxických látek z těla
  • vyživuje a omlazuje pokožku
  • zbavuje pleť vrásek a suché kůže, navrací jí jemnost a pružnost
  • napomáhá zmírnění celulitidy a celkově má příznivý vliv na formování postavy
  • pozitivně ovlivňuje tvorbu tzv. hormonů radosti
  • napomáhá odstranění deprese a stresu

Čokoládový zábal je doslova lékem na pošramocené nervy a stárnoucí pokožku. Jeho blahodárné účinky si nejlépe vychutnáte v podzimních a zimních měsících. Čokoláda pokožku zvlhčí, vyživí a omladí. Když se vaše tělo ponoří do teplé voňavé čokoládové koupele, pocítíte i vnitřní proměnu. Už jen vůně Čokolády vás spolehlivě uklidní a navodí pocit pohody.

Existuje kvalitní náhražka Čokolády
Je pravděpodobné, že už jste koupili nějaký výrobek v domnění, že jde o čokoládu a po prvním ochutnání jste pocítili zklamání. Zejména tzv. sezónní zboží, jakým jsou například čokoládové figurky, se často vyrábí z levné náhražky Čokolády. Prodává se ovšem za ceny úspěšně konkurující skutečné čokoládě. Tato Čokoládová pochoutka  nebo Čokoládová poleva (jak je oficiálně nazývána) obsahuje pouze velmi malé množství Kakaa (1 – 10 %). Proto ji odhalí na první ochutnání každý laik. Jiné je to ovšem v případě ČokoládyKarobu.

Na trhu je nepřeberné množství lahůdek obsahujících čokoládu
Na trhu je nepřeberné množství lahůdek obsahujících čokoládu. Autor: Lucka Kaloudová

Zásadní rozdíl mezi Karobem a Kakaem je v obsahu Cukru a tuku. Zatímco kakaový prášek obsahuje téměř 23 % tuku a jen 5 % Cukru, u Karobu je tomu jinak. Ten obsahuje pouze 7 % tuku a až 48 % Cukru, proto už není třeba doslazovat. Kalorická hodnota Karobu je pak téměř o třetinu nižší než Kakaa. Mimoto obsahuje bílkoviny, vitamínyMinerály, které jsou důležité pro zdravou pleť a je přírodním zdrojem aminokyselin a vlákniny. Mezi oblíbené pochoutky patří například sušené plody v Karobu.

Zákaznické recenze
Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k produktu
Diskuze k: Albi Dobroty Dárková sada hrnek a horká mléčná čokoláda Pro radost žlutý 300 ml

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze
Druh:mléčná čokoláda

Nové Dobroty, určené pro všechny mlsouny, přiletěly ve zcela novém kabátku. Celý sovičkový koncept Vás nejen zahřeje, ale i pobaví.

Součástí našich nových Sovičkových Dobrot jsou také úžasné dárkové sety, které obsahují roztomilý hrnek doplněný krabičkou s horkou čokoládou. Na výběr máte ze čtyř barev a sedmi věnování, které potěší a zahřejí každého u SRDCE.

Hmotnost horké Čokolády v setu: 50g
Objem hrnku: 300 ml. Hrnek není vhodný do myčky ani mikrovlné trouby.

Dárková sada hrnek a horká Mléčná Čokoláda Bellchocolat 36%. Universo (pecky). Země původu: Itálie. 

Příprava: Čokoládové pecky rozpusťte v horkém mléce či smetaně (max. 70°C), hustota nápoje závisí na poměru tekutiny a čokoládových pecek. Doporučený poměr je 5:1.

Složení: cukr, plnotučné Mléko v prášku, Kakaové máslo, Kakaová hmota, Ecuador, emulgátor: sójový lecitin E322, přírodní vanilkový extrakt. Obsah kakaové sušiny min. 36% hmotnosti. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů a sóji.

Albi Dobroty Dárková sada hrnek a horká Mléčná Čokoláda Pro radost žlutý 300 ml

Čokoláda patří k nejznámějším sladkostem na světě. Není proto divu, že o ní kolují nejrůznější mýty a pověry. Podle některých škodí zdraví, podle jiných mu naopak prospívá. Jaké jsou účinky Čokolády na lidské tělo? Víte, jak si vybrat kvalitní čokoládu a nekupovat nejrůznější náhražky této jedinečné pochoutky? 

Čokoládu ochutnal snad každý z nás. Na celém světě je tato pochoutka oblíbená pro svoji neopakovatelnou chuť. Na trhu můžeme koupit kvalitní čokoládu, stejně tak jako nejrůznější levné náhražky této sladkosti. Čokoláda není pouze populární cukrovinkou, ale v čokoládové lázni se můžete třeba i vykoupat. Co ještě nevíte o čokoládě? 

Pokud jste se někdy snažili snížit svou hmotnost a drželi nějaké speciální diety, nejspíš se na seznamu zakázaných potravin objevila také Čokoláda. V roce 2007 však Americká asociace pro vědecký pokrok navrhla zařadit čokoládu mezi potravinové doplňky s blahodárným účinkem na zdraví. Vědci totiž zjistili, že třicet gramů Čokolády denně přispívá k prevenci kardiovaskulárních onemocnění a redukci tvorby krevních sraženin. Navíc je všeobecně známo, že látky obsažené v čokoládě pozitivně ovlivňují náladu konzumentů a navozují pocit štěstí. 

Třicet gramů Čokolády denně přispívá k prevenci kardiovaskulárních onemocnění a redukci tvorby krevních sraženin.“ 

Čokoláda se vyrábí z Kakaových bobů, což jsou semena Kakaových plodů (lusků) rostoucích na stromech Kakaovníků. Kakaovníkům se daří zejména v oblasti Střední Ameriky a Afriky. Jejich plody mohou vážit až půl kilogramu a mají červenofialovou barvu. Zralé plody se rozřezávají a zbavují dužiny.

Zdravé potraviny na Nazeleno.cz

   – Cukr, třtinový cukr nebo umělá sladidla?

   – Káva neškodí, ale léčí

   – Když nám chybí Vitamín B

   – Umělé vitamíny? Šance nebo hrozba?

Hotová Čokoláda by měla být skladovaná ve vzdušném suchém prostředí a maximální teplotě 20° C. Tukový výkvět (bílý povlak) na čokoládě není známkou špatné kvality nebo nesprávného skladování výrobku; pouze vystoupila na povrch část tuku obsaženého v čokoládě.

Kvalitu Čokolády ovlivňuje hned několik faktorů:

  • kvalita Kakaových bobů
  • obsah Kakaového másla
  • délka procesu tzv. konšování (míchání při teplotě 50° - 65° C)

Druhů Čokolády je hodně 
Ty tam jsou doby, kdy byl v obchodech k dostání jeden druh Čokolády. Dnes můžeme vybírat z nepřeberného množství čokolád.

  • Hořká (neboli pravá) Čokoláda: neobsahuje jiný rostlinný tuk než Kakaové máslo. Obsah Kakaa se pohybuje mezi 35 % až 99 %. Kvalitní Čokoláda obsahuje minimálně 50 % Kakaa, přitom jsou stále oblíbenější lahodné Čokolády se 70 % Kakaa.
  • Mléčná Čokoláda: musí podle stanov Evropské unie obsahovat minimálně 25 % Kakaa. Mléčné Čokolády stále patří po celém světě k nejoblíbenějším cukrovinkám.
  • Bílá Čokoláda: obsahuje Kakaové máslo bez pevných Kakaových přísad, kondenzované nebo sušené Mlékocukr. Bývá o něco sladší než Čokoláda tmavá.
  • Ochucená Čokoláda: je typická svým nezaměnitelným aroma. Oblíbené jsou ovocné, karamelové, Mentolové, kávové nebo rumové Čokolády.
  • Plněná Čokoláda: dává vyniknout fantazii výrobců. Nejprodávanější jsou Čokolády s oříškovými nebo nugátovými náplněmi, běžně jsou k dostání také Čokolády s ovocnou náplní (tekutou, fondánovou nebo tuhou). U nás jsou navíc velmi oblíbené také Čokolády s likérovými náplněmi (např. višně v čokoládě).
  • Čokoláda s dodatky: obsahuje oříšky, rozinky, želé, cereálie, sušené ovoce a další přísady. Ke stálicím patří ty s drcenými oříšky a Mandlemi i Čokolády s celými jádry.
  • Čokoláda bez Cukru: obsahuje místo Cukru náhradní sladidla a je určená především diabetikům. Umělá sladidla však poměrně výrazně ovlivňují chuť Čokolády.

<a class=Čokoládová masáž má mnoho pozitivních účinků, mj. vás zbaví nejrůznějších toxických látek" />
Čokoládová masáž má mnoho pozitivních účinků, mj. vás zbaví nejrůznějších toxických látek

Blahodárné účinky Čokolády na lidské tělo 
Čokoládu si můžete dopřát, aniž byste museli mít sebemenší obavy z nějakého toho kila navíc. Čokoládová masáž nebo zábal už dnes není nic nedostupného. Rafinované spojení Čokolády a hřejivé masáže je opravdovým pokušením pro milovníky sladkého. Masáž obvykle začíná čokoládovým peelingem, následuje masáž celého těla horkou čokoládou a nakonec si užijete relaxaci v Čokoládovém zábalu. Čokoládová masáž není vhodná pro těhotné ženy a pozor by si měli dát také osoby trpící křečovými žílami.

Pozitivní účinky čokoládové masáže:

  • podporuje odplavování toxických látek z těla
  • vyživuje a omlazuje pokožku
  • zbavuje pleť vrásek a suché kůže, navrací jí jemnost a pružnost
  • napomáhá zmírnění celulitidy a celkově má příznivý vliv na formování postavy
  • pozitivně ovlivňuje tvorbu tzv. hormonů radosti
  • napomáhá odstranění deprese a stresu

Čokoládový zábal je doslova lékem na pošramocené nervy a stárnoucí pokožku. Jeho blahodárné účinky si nejlépe vychutnáte v podzimních a zimních měsících. Čokoláda pokožku zvlhčí, vyživí a omladí. Když se vaše tělo ponoří do teplé voňavé čokoládové koupele, pocítíte i vnitřní proměnu. Už jen vůně Čokolády vás spolehlivě uklidní a navodí pocit pohody.

Existuje kvalitní náhražka Čokolády
Je pravděpodobné, že už jste koupili nějaký výrobek v domnění, že jde o čokoládu a po prvním ochutnání jste pocítili zklamání. Zejména tzv. sezónní zboží, jakým jsou například čokoládové figurky, se často vyrábí z levné náhražky Čokolády. Prodává se ovšem za ceny úspěšně konkurující skutečné čokoládě. Tato Čokoládová pochoutka  nebo Čokoládová poleva (jak je oficiálně nazývána) obsahuje pouze velmi malé množství Kakaa (1 – 10 %). Proto ji odhalí na první ochutnání každý laik. Jiné je to ovšem v případě ČokoládyKarobu.

Na trhu je nepřeberné množství lahůdek obsahujících čokoládu
Na trhu je nepřeberné množství lahůdek obsahujících čokoládu. Autor: Lucka Kaloudová

Zásadní rozdíl mezi Karobem a Kakaem je v obsahu Cukru a tuku. Zatímco kakaový prášek obsahuje téměř 23 % tuku a jen 5 % Cukru, u Karobu je tomu jinak. Ten obsahuje pouze 7 % tuku a až 48 % Cukru, proto už není třeba doslazovat. Kalorická hodnota Karobu je pak téměř o třetinu nižší než Kakaa. Mimoto obsahuje bílkoviny, vitamínyMinerály, které jsou důležité pro zdravou pleť a je přírodním zdrojem aminokyselin a vlákniny. Mezi oblíbené pochoutky patří například sušené plody v Karobu.

Nebyly nalezeny žádné recenze.


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ