>    >    >    >    >    >    >  Fino Grilovací tácky 4 ks
Vyprodáno

Fino Grilovací tácky 4 ks

Fino Grilovací tácky 4 ks
Naše cena
0.99 EUR s DPH
Ušetříte 0.09 EUR (8%)
Cena v naší prodejně
1.08 EUR s DPH
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 0.99 EUR s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    EUR s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:98385
EAN:5201314971603
Výrobce:Gr.Sarantis s.a. Francie
Značka:Fino  (web)
Fino
Varianty produktu
Vypiš více
Popis produktu

Při každém grilování by neměli chybět ALU grilovací misky. Podle tvaru Vašeho zahradního grilu použijete hliníkové grilovací tácky 

Správné grilování steaků 
Maso před grilováním nemyjeme, ztrácí nejen na chuti, ale také barvu. Pečivě je zbavíme šach, ale ne všeho tuku — ten je totiž nositelem chuti. 

Maso vyndáme z lednice a necháme je přijmout pokojovou teplotu pod papírovým ubrouskem nebo textilní utěrkou. Nikdy maso nenecháváme do poslední chvíle v lednici. Kdybychom je pak vložili na gril, vznikne teplotní šok, maso ztuhne a už nepovolí — po grilování bude houževnaté.

Maso nakrájíme na plátky vysoké maximálně 2,5 až 3 cm, aby se kvalitně ugrilovalo. Nesolíme je, ani nepepříme. Sůl při teplotách nad 70 ?C narušuje svalové vlákno a z masa vytéká jeho přirozená šťáva. To je jeden z důvodů, proč je pak steak suchý a tvrdý. Kousky pepře zase při grilování zčernají a zhořknou a výrazně ovlivňují chuť grilovaného masa.

Maso nenaklepáváme, mohli bychom narušit jeho svalová vlákna a mohlo by být suché a houževnaté.

Gril rozpálíme na 180 až 200 °C podle síly grilovaného masa. Silnější steaky grilujeme delší dobu. Maso grilujeme nasucho, nejlépe na žebrované části. Položíme je na gril a necháme z každé strany péct 5 až 6 minut, neobracíme je ani nepřikrýváme.

Po ugrilování maso položíme na dřevěné prkénko a necháme 3 až 4 minuty odpočnout. Během této doby se vlhkost rovnoměrně rozprostře ze středu steaku k okrajům, při krájení z něj pak nevytéká šťáva a maso zůstane šťavnaté. Poté maso z obou stran osolíme a opepříme, položíme na ně kousek másla nebo je zakápneme olejem.

Zákaznické recenze
Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k produktu
Diskuze k: Fino Grilovací tácky 4 ks

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze
Diskuze k produktu
Historie ceny

Při každém grilování by neměli chybět ALU grilovací misky. Podle tvaru Vašeho zahradního grilu použijete hliníkové grilovací tácky 

Správné grilování steaků 
Maso před grilováním nemyjeme, ztrácí nejen na chuti, ale také barvu. Pečivě je zbavíme šach, ale ne všeho tuku — ten je totiž nositelem chuti. 

Maso vyndáme z lednice a necháme je přijmout pokojovou teplotu pod papírovým ubrouskem nebo textilní utěrkou. Nikdy maso nenecháváme do poslední chvíle v lednici. Kdybychom je pak vložili na gril, vznikne teplotní šok, maso ztuhne a už nepovolí — po grilování bude houževnaté.

Maso nakrájíme na plátky vysoké maximálně 2,5 až 3 cm, aby se kvalitně ugrilovalo. Nesolíme je, ani nepepříme. Sůl při teplotách nad 70 ?C narušuje svalové vlákno a z masa vytéká jeho přirozená šťáva. To je jeden z důvodů, proč je pak steak suchý a tvrdý. Kousky pepře zase při grilování zčernají a zhořknou a výrazně ovlivňují chuť grilovaného masa.

Maso nenaklepáváme, mohli bychom narušit jeho svalová vlákna a mohlo by být suché a houževnaté.

Gril rozpálíme na 180 až 200 °C podle síly grilovaného masa. Silnější steaky grilujeme delší dobu. Maso grilujeme nasucho, nejlépe na žebrované části. Položíme je na gril a necháme z každé strany péct 5 až 6 minut, neobracíme je ani nepřikrýváme.

Po ugrilování maso položíme na dřevěné prkénko a necháme 3 až 4 minuty odpočnout. Během této doby se vlhkost rovnoměrně rozprostře ze středu steaku k okrajům, při krájení z něj pak nevytéká šťáva a maso zůstane šťavnaté. Poté maso z obou stran osolíme a opepříme, položíme na ně kousek másla nebo je zakápneme olejem.

Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k: Fino Grilovací tácky 4 ks

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ

Rozumím    Další informace