Hlavní stránka  >  Dům, bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Přísady na vaření, pečení  >  Nakládání, konzervace  >  Dr. Oetker Extra želírovací cukr na přípravu ovocných džemů a marmelád 2:1 500 g
Vyprodáno

Dr. Oetker Extra želírovací cukr na přípravu ovocných džemů a marmelád 2:1 500 g

-7%

Dr. Oetker Extra želírovací cukr na přípravu ovocných džemů a marmelád 2:1 500 g
Naše cena
41 Kč s DPH 
Ušetříte 3 Kč (7%)
Cena před slevou
44 Kč s DPH
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 41.00 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:80600
EAN:8595072600415
Výrobce:Dr. Oetker
Značka:Dr. Oetker  (web)
Dr. Oetker
Popis produktu

Želírovací cukr - cukr s přísadami 2:1 1000 g ovoce + 500 g Extra želírovacího Cukru = lahodný džem se 67% ovoce. Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce. Želírovací cukr Extra 2:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé podporuje přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu. Jedno balení vystačí na 1 000 g ovoce nebo 1 l ovocné šťávy a vaří se pouze 5 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem. 

Se Želírovacím cukrem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 67% ovoce.

Použití

Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Extra Želírovací cukr a dobře promícháme. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.

Tip:
na talířek kápneme 1-2 lžičky horkého džemu. Pokud je džem po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.

Složení

cukr, želírující látka 1,1% (pektiny), prostředek snižující pěnivost (regulátor kyselosti), kyselina Citrónová, Palmový olej, konzervant (Kyselina Sorbová). Může obsahovat stopy Mléka, vajec, pšeničné a lupinové mouky.

Zákaznické recenze
41.00 Kč
100%
Diskuze k produktu
Diskuze k: Dr. Oetker Extra želírovací cukr na přípravu ovocných džemů a marmelád 2:1 500 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze

Želírovací cukr - cukr s přísadami 2:1 1000 g ovoce + 500 g Extra želírovacího Cukru = lahodný džem se 67% ovoce. Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce. Želírovací cukr Extra 2:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé podporuje přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu. Jedno balení vystačí na 1 000 g ovoce nebo 1 l ovocné šťávy a vaří se pouze 5 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem. 

Se Želírovacím cukrem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 67% ovoce.

Použití

Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Extra Želírovací cukr a dobře promícháme. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.

Tip:
na talířek kápneme 1-2 lžičky horkého džemu. Pokud je džem po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.

Složení

cukr, želírující látka 1,1% (pektiny), prostředek snižující pěnivost (regulátor kyselosti), kyselina Citrónová, Palmový olej, konzervant (Kyselina Sorbová). Může obsahovat stopy Mléka, vajec, pšeničné a lupinové mouky.

41.00 Kč
100%


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ