Nejlevnější doprava od 69 Kč!
Hlavní stránka  >  Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides

Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides

Caprylyl/captyl wheat bran/straw glycosides je kosmetická surovina, která se získává z pšeničných stébel či otrub. Slouží jako povrchově aktivní látka (tenzid) s šetrnými čisticími účinky, která pomáhá tvořit pěnu a také funguje jako emulgátor (spojuje vodu a olej) a stabilizátor emulzí. Caprylyl/capryl wheat bran/straw glycosides najdeme ve složení pleťové či tělové kosmetiky a také v zubních pastách.



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ