Doprava PPL - výdejní místa 39 Kč
Hlavní stránka  >  Dům, bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Bezlepkové potraviny  >  Allnature Ghí máselný tuk, přepuštěné z českého másla 450 ml
Vyprodáno

Allnature Ghí máselný tuk, přepuštěné z českého másla 450 ml

neobsahuje laktózu ani lepek, ideální tuk na smažení, najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni

Allnature Ghí máselný tuk, přepuštěné z českého másla 450 ml
Naše cena
199 Kč s DPH 
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 199.00 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:1805626
EAN:8594182009651
Výrobce:SonnenMacht, Autenhausen, Německo
Značka:allnature  (web)
allnature
Popis produktu
Typ produktu:Přírodní produkt

Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Díky vysokému kouřovému bodu je Ghí ideální tuk na smažení. Neobsahuje laktózu ani lepek. Ghí využijete ve studené i teplé kuchyni. Máselný tuk Ghí má mnohem vyšší kouřový (zápalný) bod než klasické máslo a díky tomu se při smažení nepřepaluje. Neobsahuje mléčnou bílkovinu (laktózu), současně si ale zachovává chuť i vůni klasického másla. Obsahuje konjugovanou kyselinu linolovou, která snižuje cholesterol, pomáhá odbourávat tělesný tuk a podporuje růst svalové hmoty.

Ghí je přirozeně bezlepkové.

  • skvěle chutná a voní
  • nepřepaluje se  ideální na smažení
  • trvanlivé alespoň 12 měsíců
  • nemusí se chladit
  • bez mléčné bílkoviny
  • superpotravina
  • zlepšuje trávení
  • plné vitamínů A, D, E, K a antioxidantů

Ghí (Přepuštěné máslo) lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, proto se nepřipaluje.

  • ideální na smažení – pravý vídeňák se dělá na přepuštěném másle
  • dá šmrnc vaší polévce i omáčce
  • dušená zelenina na Ghí je bezkonkurenční
  • při pečení lze Ghíčkem nahradit všechny margaríny a máslo
  • lze i namazat na chléb a jíst za studena

Ghí lze využít i k zevnímu použití na hojení ran. Přepuštěné máslo (někdy nesprávně přečištěné máslo) je bezvodý tuk získaný z másla. Jedná se o tradiční úpravu másla, kterou používala i česká autorka kuchařek M. D. Rettigová (u ní přepouštěné máslo). Známou formou přepuštěného másla je tradiční jihoasijská forma Ghí, vyráběna z buvolího či kravského Mléka.

Použití

Připravuje se pomalým přepouštěním (rozehříváním v nádobě ve vroucí vodní lázni) másla, kdy se z něj odstraňuje voda a ostatní příměsi, až zbude čirý tuk žluté barvy, který má vyšší bod přepalování (200–250 °C) než původní máslo (150–180 °C). Používá se na smažení nebo pečení, kde je kromě nižšího rizika přepalování výhodou i jeho slabě nasládlá, jemně oříšková chuť a vůně. Trvanlivost správně připraveného produktu uchovávaného v uzavřených nádobách na chladném a suchém místě je v řádu měsíců.

Složení

máselný tuk

Upozornění

Nemusí se skladovat v chladu a má dlouhou trvanlivost.

Ghí může být narozdíl od klasického másla skladováno nejméně šest měsíců bez chlazení. Neotevřené vydrží i několik let.

Zákaznické recenze
Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k produktu
Diskuze k: Allnature Ghí máselný tuk, přepuštěné z českého másla 450 ml

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze
Typ produktu:Přírodní produkt

Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Díky vysokému kouřovému bodu je Ghí ideální tuk na smažení. Neobsahuje laktózu ani lepek. Ghí využijete ve studené i teplé kuchyni. Máselný tuk Ghí má mnohem vyšší kouřový (zápalný) bod než klasické máslo a díky tomu se při smažení nepřepaluje. Neobsahuje mléčnou bílkovinu (laktózu), současně si ale zachovává chuť i vůni klasického másla. Obsahuje konjugovanou kyselinu linolovou, která snižuje cholesterol, pomáhá odbourávat tělesný tuk a podporuje růst svalové hmoty.

Ghí je přirozeně bezlepkové.

  • skvěle chutná a voní
  • nepřepaluje se  ideální na smažení
  • trvanlivé alespoň 12 měsíců
  • nemusí se chladit
  • bez mléčné bílkoviny
  • superpotravina
  • zlepšuje trávení
  • plné vitamínů A, D, E, K a antioxidantů

Ghí (Přepuštěné máslo) lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, proto se nepřipaluje.

  • ideální na smažení – pravý vídeňák se dělá na přepuštěném másle
  • dá šmrnc vaší polévce i omáčce
  • dušená zelenina na Ghí je bezkonkurenční
  • při pečení lze Ghíčkem nahradit všechny margaríny a máslo
  • lze i namazat na chléb a jíst za studena

Ghí lze využít i k zevnímu použití na hojení ran. Přepuštěné máslo (někdy nesprávně přečištěné máslo) je bezvodý tuk získaný z másla. Jedná se o tradiční úpravu másla, kterou používala i česká autorka kuchařek M. D. Rettigová (u ní přepouštěné máslo). Známou formou přepuštěného másla je tradiční jihoasijská forma Ghí, vyráběna z buvolího či kravského Mléka.

Použití

Připravuje se pomalým přepouštěním (rozehříváním v nádobě ve vroucí vodní lázni) másla, kdy se z něj odstraňuje voda a ostatní příměsi, až zbude čirý tuk žluté barvy, který má vyšší bod přepalování (200–250 °C) než původní máslo (150–180 °C). Používá se na smažení nebo pečení, kde je kromě nižšího rizika přepalování výhodou i jeho slabě nasládlá, jemně oříšková chuť a vůně. Trvanlivost správně připraveného produktu uchovávaného v uzavřených nádobách na chladném a suchém místě je v řádu měsíců.

Složení

máselný tuk

Upozornění

Nemusí se skladovat v chladu a má dlouhou trvanlivost.

Ghí může být narozdíl od klasického másla skladováno nejméně šest měsíců bez chlazení. Neotevřené vydrží i několik let.

Nebyly nalezeny žádné recenze.


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ