NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVA - již od 79 Kč!!
Hlavní stránka  >  Behenyl Alcohol

Behenyl Alcohol

Další názvy: 
Behenyl alkohol
dokosanol
docosan-1-ol
docosanol
Behenic alcohol

Obecná charakteristika:

  • jiným názvem též docosanol
  • je to nasycený 22-uhlíkový alifatický alkohol
  • je to pevná bezbarvá voskovitá látka
  • nerozpustná ve vodě
  • rozpustná v alkoholu
  • vyrábí se z rostlinných olejů
  • má antivirové vlastnosti
  • v kosmetických produktech funguje jako emulgátor, změkčovadlo, zahušťovadlo a pojivo
  • zajišťuje soudržnost, zvyšuje stálost a prodlužuje trvanlivost kosmetických prostředků
  • zvyšuje pěnivost a stabilizuje pěnu
  • aplikuje-li se na kůži, poskytuje hladký pocit a pomáhá předcházet ztrátě vlhkosti
  • je považován za bezpečnou látku bez negativních účinků na lidské zdraví a životní prostředí

Použití:

  • produkty k léčbě oparů
  • pečující kosmetika
  • kondicionéry
  • oční krémy
  • podkladové báze
  • antiperspiranty


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ