NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVA - již od 49 Kč!!
Hlavní stránka  >  Cetyl palmitate

Cetyl palmitate

Obecná charakteristika:

  • je kosmetickou složkou bez negativních účinků na lidské zdraví
  • může mít rostlinný i živočišný původ
  • nijak nezatěžuje životní prostředí
  • většinou se však získává z rostlinných zdrojů, například z jojobového oleje, případně se vyrábí synteticky
  • přirozeně se vyskytuje v mastných kyselinách
  • má bílou barvu a svou konzistencí připomíná vosk
  • funguje jako emulgátor a dodává produktům požadovanou konzistenci
  • má příznivé účinky na pokožku
  • pomáhá pokožku hydratovat, vyhlazovat a zjemňovat
  • přispívá také k obnově její přirozené lipidové vrstvu, čímž zvyšuje její ochranu před vysušením

Obsahuje:

  • cetyl alkohol
  • kyselinu palmitovou

Použití:

  • šampony
  • pleťová a tělová kosmetika
  • rtěnky
  • oční linky
  • parfémy
  • svíčky
  • krémy


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ