Nejlevnější doprava od 69 Kč!
Hlavní stránka  >  Coconut Acid (Kyselina kokosová)

Coconut Acid (Kyselina kokosová)

Další názvy: Kyselina kokosová

Obecná charakteristika:

  • kokosový olej je polotučný jedlý olej, z něhož je hydrolýzou odvozována směs mastných kyselin, známá pod názvem kyselina kokosová
  • používá se v kosmetickém průmyslu
  • zlepšuje emulgační schopnosti výrobku a napomáhá podpořit dobrou strukturu a klouzavost
  • zjemňuje a čistí pokožku
  • působí protizánětlivě
  • kyselina kokosová je často zmýdelňovaná (smíchaná s louhem) a tak zlepšuje pěnivé vlastnosti mýde
  • je vhodná i pro citlivou dětskou pokožku 
  • je povolená v certifikované bio kosmetice

Použití:

  • prostředky osobní hygieny
  • vlasová kosmetika
  • produkty pro péči o rty a oči
  • pleťové krémy a mléka

 



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ