Nejlevnější doprava od 69 Kč!
Hlavní stránka  >  Corallina officinalis

Corallina officinalis

Další názvy: 
Linnaeus

Co je corallina officinalis?

  • řadí se mezi červené mořské řasy
  • je to bílorůžová až světle fialová vápenatá řasa
  • bývá hodně rozvětvená
  • roste na skalnatých místech v oceánu, nejčastěji poblíž pobřeží
  • může růst také na schránkách mořských měkkýšů i na jiných mořských řasách
  • extrakt se používá jako přísada při výrobě kosmetiky
  • nejčastěji má podobu jemného prášku
  • funguje jako přírodní zahušťovadlo, čímž pomůže dosáhnou požadované konzistence krémů a dalších produktů
  • na pleť působí jako antioxidant, a tím ji chrání před nadměrnou tvorbou vrásek

Použití:

  • anti-age krémy
  • krémy na opalování
  • gely proti celulitidě
  • laky na nehty

 



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ