NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVA - již od 79 Kč!!
Hlavní stránka  >  Dehydroacetic acid

Dehydroacetic acid

Další názvy: 
Kyselina dehydrooctová

Obecná charakteristika:

  • sice se přirozeně vyskytuje v květech některých rostlin (Solandra nitida a Solandra grandiflora)
  • v kosmetice se ovšem používá synteticky vyrobený
  • funguje především jako konzervant (prodlužuje tedy trvanlivost produktu a chrání ho před zkázou a znehodnocením vnějšími vlivy)
  • je antimikrobiální, fungicidní a baktericidní
  • pro pokožku je naprosto bezpečný i při dlouhodobém používání
  • patří mezi nejbezpečnější konzervanty v kosmetice

Použití:

  • sprchové gely
  • mycí gely
  • intimní gely


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ