Nejlevnější doprava od 69 Kč!
Hlavní stránka  >  DI-C12-13 Alkyl malate

DI-C12-13 Alkyl malate

Obecná charakteristika:

  • je to diester C12-13 alkoholů a kyseliny jablečné
  • je rozpustný v oleji, ethanolu a silikonu
  • nerozpustný v propylenglykolu a ve vodě.
  • používá se hlavně jako regulátor pH, kožní kondicionér a pro zlepšení struktury výrobku
  • zjemňuje, změkčuje a udržuje hladkou pokožku
  • má dobrou hydratační schopnost a je vhodný pro mastnou i stárnoucí kůži
  • napomáhá regulaci přebytečného kožního mazu
  • nebylo prokázáno jeho vstřebávání pokožkou, nedostává do krevního oběhu, a je v tomto ohledu bezpečný
  • není problematický pro reprodukční orgány ani jiné orgánové systémy
  • může však v ojedinělých případech jemně podráždit kůži a oči

Použití:

  • anti-age produkty
  • deodoranty
  • rtěnky
  • vlasová kosmetika


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ