NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVA - již od 49 Kč!!
Hlavní stránka  >  Dicaprylyl Carbonate

Dicaprylyl Carbonate

Další názvy:
Dicaprylylkarbonát
Cetiol® CC

Obecná charakteristika:

  • je to diester kyseliny uhličité a caprylyl alcoholu
  • je to pevná látka a vyrábí se z rostlinných olejů
  • v kosmetických produktech je často označován pod obchodním názvem Cetiol® CC
  • je to inovativní suché změkčovadlo, které může výrazně zlepšit smyslové vlastnosti přípravku
  • na pokožce vytváří ochranný film a zvyšuje pronikání látek do pokožky
  • často se používá jako alternativa silikonového oleje
  • má schopnost zvlhčit pleť, která je potom měkká, hladká a na dotek sametová
  • po aplikaci nezanechává mastný pocit
  • dále se využívá jako emulgátor a rozpouštědlo ve sprejích, protože dobře spojuje parfémovou složku s hnacím plynem
  • může způsobit podráždění kůže
  • obecně je považován za bezpečnou látku

Použití:

  • krémy
  • spreje

 



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ