NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVA - již od 49 Kč!!
Hlavní stránka  >  Glyceryl Laurate

Glyceryl Laurate

Další názvy: 
Glyceryl monolaurate

Obecná charakteristika:

  • je monoesterem glycerinu a kyseliny laurové (získané z rostlinných olejů)
  • řadí se tak svým složením mezi tzv. monoglyceridy
  • většinou se vyskytuje v podobě olejovité až voskovité konzistence
  • má bílou, případně žlutou barvu
  • ve vyšších koncentracích může způsobit podráždění pokožky, očí a dýchacího ústrojí
  • má mimo jiné emulgační účinky a slouží jako povrchově aktivní látka
  • v kosmetických produktech má dále zjemňující účinky, pomáhá pokožku vyhlazovat a hydratovat

Použití:

  • tělová mléka
  • hydratační krémy
  • mýdla
  • make-upy
  • deodoranty

 



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ