Nejlevnější doprava od 69 Kč!
Hlavní stránka  >  Glyceryl Linoleate

Glyceryl Linoleate

Další názvy: 
Glyceryl monolinoleate
Linoleic acid

Obecná charakteristika:

  • je monoesterem glycerinu a kyseliny linoleové
  • výchozí surovinou pro jeho získání je glycerin, případně rostlinné oleje
  • zvyšuje pronikání účinných látek do pokožky
  • ve vyšší koncentraci může způsobit podráždění pokožky, očí nebo plic
  • v kosmetice má zejména funkci emulgátoru a dodává produktům správnou viskozitu
  • dále změkčuje pokožku, podporuje její hydrataci, pevnost a pružnost
  • ve vlasových produktech usnadňuje rozčesávání vlasů, zvyšuje jejich odolnost a dodává jim lesk

Použití:

  • tělová mléka
  • pleťové krémy
  • šampony
  • kondicionéry

 



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ