Nejlevnější doprava od 69 Kč!
Hlavní stránka  >  Jojoba oil

Jojoba oil

Další názvy: 
Jojobový olej

Co je jojobový olej?

  • získává se kombinací jojobového oleje s vodíkem
  • tento proces stabilizuje olej a brání jeho žluknutí oxidací
  • takový olej poskytuje cenné látky podobné mazu, které obnovují přirozenou ochrannou bariéru pleti
  • proces hydrogenace zlepšuje stabilitu a strukturu kosmetických přípravků
  • plní funkci kondicionéru a změkčovadla, takže pokožku zvlhčuje, změkčuje a zvláčňuje
  • jojobový olej se lisuje z plodů jojoby (Simmondsia chinensis)
  • řadí se k nejcennějším přírodním olejům
  • je vhodný pro jakýkoli typ pokožky
  • udržuje přirozenou vlhkost pokožky a při pravidelném používání činí citlivou, suchou či podrážděnou kůži více odolnou
  • obsahuje vyvážený poměr pěsticích látek s hojivou schopností

Použití:

  • tužky na očí
  • řasenky
  • sprchové gely a pěny
  • pleťová kosmetika na aknózní pleť

 



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ