Nejlevnější doprava od 69 Kč!
Hlavní stránka  >  Lactobacillus Ferment

Lactobacillus Ferment

Další názvy: Lactobacillus Ferment Lysate

 

Lactobacillus Ferment je účinná kosmetická složka, tzv. probiotická ingredience, která se získává z extraktu vznikajícího během fermentace laktobacilů (Lactobacillus bulgaricus). Ty jsou druhem bakterií, které jsou přínosné pro lidský organismus. Setkáme se s nimi zejména v potravinách (jogurty, kefíry, kysané zelí apod.), ale můžeme je najít také ve složení pleťové či vlasové kosmetiky.

V kosmetice se laktobacily využívají pro své antimikrobiální účinky, a to zejména v produktech obsahujících vodu. Kromě toho mají příznivé účinky na pokožku. Podporují obnovu jejích buněk a působí příznivě na pleť trpící akné nebo růžovkou. Intenzivně pokožku zjemňují a změkčují. Kromě toho mohou podporovat produkci kolagenu, a tím působit proti předčasnému stárnutí pokožky.



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ