Nejlevnější doprava od 69 Kč!
Hlavní stránka  >  Polyglyceryl-10 Myristate

Polyglyceryl-10 Myristate

Další názvy: Decaglycerin Monomyristate

Polyglyceryl-10 Myristate je esterem kyseliny myristové (mastná kyselina) a Polyglycerinu-10. Používá se jak ve farmacii, tak v kosmetickém průmyslu. Kromě toho, že působí jako emulgátor, má příznivě účinky na pokožku. Podporuje její hydrataci a zanechává ji krásně hebkou na dotek. Polyglyceryl-10 Myristate najdeme například ve složení dekorativní kosmetiky, jako jsou BB krémy, báze pod make-up nebo řasenky.



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ