Nejlevnější doprava od 69 Kč!
Hlavní stránka  >  Potassium Cocoate

Potassium Cocoate

alší názvy: Coconut oil potassium salts fatty acids

Potassium cocoate je draselnou solí mastných kyselin získaných z kokosového oleje pomocí saponifikace. Používá se zejména při výrobě mýdel a čisticích prostředků. Funguje jako emulgátor (spojuje vodní a tukovou složku), stabilizátor a mírný konzervant a při kontaktu s vodou vytváří emulzi, která pomáhá z pokožky odstranit nečistoty a nadbytečný maz. Kosmetické produkty obsahující potassium cocoate jsou vhodné pro všechny typy pokožky. Nejenže je pečlivě umyjí, ale také působí antisepticky, mají antioxidační účinky a podporují hydrataci.



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ