Hlavní stránka  >  Dům, bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Přísady na vaření, pečení  >  Nakládání, konzervace  >  Praganda - Rychlosůl, řeznická solící nakládací směs 250 g
Nabízíme pouze zboží skladem

Praganda - Rychlosůl, řeznická solící nakládací směs 250 g

Solící řeznická nakládací dusitanová směs s cukry pro domácí uzené masné výrobky

Praganda - Rychlosůl, řeznická solící nakládací směs 250 g
Naše cena
9.9 Kč s DPH 
Skladem:   více než 20 ks
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 9.90 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:03672
EAN:8595005007021
Výrobce:Solné mlýny, a.s. Olomouc
Značka:Praganda®  (web)
Praganda®
Popis produktu

Praganda je speciální solící směs na uzenářské výrobky. Tato sůl zaručuje krásnou barvu masa, ochranu masa před mikroorganismy a rychlé proležení. Solící dusitanová směs Praganda® (tzv. rychlosůl) se používá k nakládání a předúpravě masa, určeného pro další zpracování do masných výrobků, konzerv a polokonzerv.

  • Zajišťuje stabilitu vybarvení a chuťové vlastnosti masných výrobků.
  • Praganda® nesmí být používána k přímému solení potravin a hotových pokrmů.
  • Je určena výhradně pro použití v masném průmyslu.
Použití

Uzené maso - kusy masa se nasolí směsí PRAGANDA (20 - 30 g/1 kg masa). Nasolené maso se nechá asi 2 dny v chladu zaležet. Poté se zalije lákem (na 1 litr vody se použije 100 g PRAGANDY) a nechá se zaležet až 10 dnů v chladnu, přičemž se doporučuje po 2 - 3 dnech maso překládat. Zaležené maso udíme obvyklým způsobem.

Domácí klobásy - k 1 kg nakrájeného masa přidáme asi 25 g směsi PRAGANDA, promícháme a necháme v chladnu proležet 1 - 2 dny. Po proležení přidáme ostatní přísady (koření, česnek apod.), promícháme, naplníme do střev a zaudíme.

Složení

Jedlá Kamenná sůl 98 %, cukr, dusitan sodný, dextróza, škrobový sirupobsah dusitanu sodného: max. 0,3 %

Upozornění

Skladovat při teplotě do 30 °C a relativní vlhkosti vzduchu max. 70 %. Chraňte před dětmi. Nebezpečí při požití.

Zákaznické recenze
9.90 Kč
100%
9.90 Kč
100%
9.90 Kč
100%
Výborná sůl pro domácí použití.
9.90 Kč
100%
Super
9.90 Kč
100%
Dlouhodobě známý osvědčený solící prostředek k nakládání masa
1234
Diskuze k produktu
Diskuze k: Praganda - Rychlosůl, řeznická solící nakládací směs 250 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze

Praganda je speciální solící směs na uzenářské výrobky. Tato sůl zaručuje krásnou barvu masa, ochranu masa před mikroorganismy a rychlé proležení. Solící dusitanová směs Praganda® (tzv. rychlosůl) se používá k nakládání a předúpravě masa, určeného pro další zpracování do masných výrobků, konzerv a polokonzerv.

  • Zajišťuje stabilitu vybarvení a chuťové vlastnosti masných výrobků.
  • Praganda® nesmí být používána k přímému solení potravin a hotových pokrmů.
  • Je určena výhradně pro použití v masném průmyslu.
Použití

Uzené maso - kusy masa se nasolí směsí PRAGANDA (20 - 30 g/1 kg masa). Nasolené maso se nechá asi 2 dny v chladu zaležet. Poté se zalije lákem (na 1 litr vody se použije 100 g PRAGANDY) a nechá se zaležet až 10 dnů v chladnu, přičemž se doporučuje po 2 - 3 dnech maso překládat. Zaležené maso udíme obvyklým způsobem.

Domácí klobásy - k 1 kg nakrájeného masa přidáme asi 25 g směsi PRAGANDA, promícháme a necháme v chladnu proležet 1 - 2 dny. Po proležení přidáme ostatní přísady (koření, česnek apod.), promícháme, naplníme do střev a zaudíme.

Složení

Jedlá Kamenná sůl 98 %, cukr, dusitan sodný, dextróza, škrobový sirupobsah dusitanu sodného: max. 0,3 %

Upozornění

Skladovat při teplotě do 30 °C a relativní vlhkosti vzduchu max. 70 %. Chraňte před dětmi. Nebezpečí při požití.

9.90 Kč
100%
9.90 Kč
100%
9.90 Kč
100%
Výborná sůl pro domácí použití.
9.90 Kč
100%
Super
9.90 Kč
100%
Dlouhodobě známý osvědčený solící prostředek k nakládání masa
1234


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ