NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVA - již od 49 Kč!!
Hlavní stránka  >  Dům a bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Přísady na vaření, pečení  >  Amonium, jedlá soda  >  Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g
Nabízíme pouze zboží skladem

Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g

-6%

Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g
Naše cena
16 Kč s DPH 
Ušetříte 1 Kč (6%)
Cena před slevou
17 Kč s DPH
Skladem:   více než 20 ks
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 16.00 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:03676
EAN:8594019360399
Výrobce:Proxim s.r.o.
Značka:Proxim 
Proxim
Popis produktu

Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček.

  • Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří.
  • Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu.
  • Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné.
  • Cukrářské droždí smíchejte s moukou nebo studenou tekutinou.

Mandlové perníčky:
600 g hladké mouky, 35 g Cukru, 250 g medu, 150 g nastrouhaných Mandlí, 15 g amonia, 4 lžíce vody, 4 lžíce rumu, 1 lžíce tlučené Skořice, 1/2 lžičky tlučeného Hřebíčku

Med a cukr rozpusťte s vodou, vlijte do mouky smíchané s Mandlemi a vypracujte těsto. Přidejte amonium rozpuštěné v rumu, koření a znovu dobře propracujte. Vyválejte, vykrájejte perníčky, povrch potřete vodou nebo rozšlehaným vajíčkem a upečte v předehřáté troubě. Nechte několik dnů uležet.

Zákaznické recenze
Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k produktu
Diskuze k: Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze

Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček.

  • Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří.
  • Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu.
  • Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné.
  • Cukrářské droždí smíchejte s moukou nebo studenou tekutinou.

Mandlové perníčky:
600 g hladké mouky, 35 g Cukru, 250 g medu, 150 g nastrouhaných Mandlí, 15 g amonia, 4 lžíce vody, 4 lžíce rumu, 1 lžíce tlučené Skořice, 1/2 lžičky tlučeného Hřebíčku

Med a cukr rozpusťte s vodou, vlijte do mouky smíchané s Mandlemi a vypracujte těsto. Přidejte amonium rozpuštěné v rumu, koření a znovu dobře propracujte. Vyválejte, vykrájejte perníčky, povrch potřete vodou nebo rozšlehaným vajíčkem a upečte v předehřáté troubě. Nechte několik dnů uležet.

Nebyly nalezeny žádné recenze.


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ