Hlavní stránka  >  Dům, bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Přísady na vaření, pečení  >  Amonium, jedlá soda  >  Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g
Nabízíme pouze zboží skladem

Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g

-4%

Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g
Naše cena
22 Kč s DPH 
Ušetříte 1 Kč (4%)
Cena před slevou
23 Kč s DPH
Skladem:   více než 20 ks
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 22.00 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:03676
EAN:8594019360399
Výrobce:Proxim s.r.o.
Značka:Proxim  (web)
Proxim
Popis produktu

Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček.

  • Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří.
  • Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu.
  • Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné.
  • Cukrářské droždí smíchejte s moukou nebo studenou tekutinou.

Mandlové perníčky:
600 g hladké mouky, 35 g Cukru, 250 g medu, 150 g nastrouhaných Mandlí, 15 g amonia, 4 lžíce vody, 4 lžíce rumu, 1 lžíce tlučené Skořice, 1/2 lžičky tlučeného Hřebíčku

Med a cukr rozpusťte s vodou, vlijte do mouky smíchané s Mandlemi a vypracujte těsto. Přidejte amonium rozpuštěné v rumu, koření a znovu dobře propracujte. Vyválejte, vykrájejte perníčky, povrch potřete vodou nebo rozšlehaným vajíčkem a upečte v předehřáté troubě. Nechte několik dnů uležet.

Zákaznické recenze
Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k produktu
Diskuze k: Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Odkazy
Bezpečnostní list
Popis produktu
Zákaznické recenze
Odkazy

Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček.

  • Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří.
  • Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu.
  • Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné.
  • Cukrářské droždí smíchejte s moukou nebo studenou tekutinou.

Mandlové perníčky:
600 g hladké mouky, 35 g Cukru, 250 g medu, 150 g nastrouhaných Mandlí, 15 g amonia, 4 lžíce vody, 4 lžíce rumu, 1 lžíce tlučené Skořice, 1/2 lžičky tlučeného Hřebíčku

Med a cukr rozpusťte s vodou, vlijte do mouky smíchané s Mandlemi a vypracujte těsto. Přidejte amonium rozpuštěné v rumu, koření a znovu dobře propracujte. Vyválejte, vykrájejte perníčky, povrch potřete vodou nebo rozšlehaným vajíčkem a upečte v předehřáté troubě. Nechte několik dnů uležet.

Nebyly nalezeny žádné recenze.
Bezpečnostní list


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ