NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVA - již od 79 Kč!!
Hlavní stránka  >  Sodium Palm Kernelate

Sodium Palm Kernelate

Další názvy: Sodná sůl palmového oleje

Sodium Palm Kernelate je sodná sůl směsi mastných kyselin obsažených v palmovém oleji. Přidáním vodného roztoku hydroxidu sodného dochází k jejich zmýdelnění – vzniku sodné soli. Sodium Palm Kernelate se využívá v kosmetice. Je důležitou složkou mýdel, protože má antibakteriální a čisticí účinky. Je to povrchově aktivní látka, zvyšuje viskozitu a dále se využívá jako emulgační činidlo. Plní funkci kondicionéru, který zabraňuje vysoušení pokožky po umytí. Nemá negativní účinky na lidské zdraví ani životní prostředí. Sodium Palm Kernelate je biologicky odbouratelný.



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ