Nejlevnější doprava od 69 Kč!
Hlavní stránka  >  Sodium Stearoyl Glutamate

Sodium Stearoyl Glutamate

Další názvy: Disodium Stearoyl Glutamate

Sodium stearoyl glutamate je organická sloučenina sodíku, kyseliny stearové (získává se z tuků) a solí kyseliny glutamové (získává se ze škrobu). V přírodní kosmetice se používá jako kondicionér na pokožku i vlasy. Zastává funkci emulgátoru a reguluje konzistenci produktu. Mé mírné mycí schopnosti, je to povrchově aktivní látka a na pleť působí lehce hydratačním a zvláčňujícím dojmem. Není na něj alergie a nemá žádný negativní vliv na zdraví člověka.



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ