NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVA - již od 49 Kč!!
Hlavní stránka  >  Stearic Acid

Stearic Acid

Další názvy: Kyselina stearová / kyselina stearová (rostlinný původ)

Kyselina stearová je mastná kyselina, která se získává z tuků. V kosmetice má několik funkcí. Slouží jako emulgátor a pomáhá spojovat dvě neslučitelné konzistence, jako je voda a olej v krému. Kyselina stearová slouží také jako detergent, pomáhá odstraňovat nečistoty a špínu a zlepšuje čisticí schopnosti produktu. Kyselinu stearovou můžeme najít například v krémech nebo v mýdlech.



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ