Hlavní stránka  >  Dům a bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Medy  >  Terezia Zázvor v medu na imunitu, zažívání 250 g
Nabízíme pouze zboží skladem

Terezia Zázvor v medu na imunitu, zažívání 250 g

Terezia Zázvor v medu na imunitu, zažívání 250 g
Naše cena
155 Kč s DPH
Skladem:   1-5 ks
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 155.00 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:1811053
Výrobce:TEREZIA COMPANY s.r.o.
Značka:TEREZIA®  (web)
TEREZIA®
Popis produktu

Do pastovaného medu je přidán sušený mletý Zázvor - chuť je stejná jako u čerstvého Zázvoru. Zázvor přispívá k udržení optimální imunity, podporuje zažívání a přispívá k normální funkci zažívacího traktu.

Med je čistý přírodní produkt a odpovídá zdravé výživě. Med pochází z jedné z největších včelařských farem v ČR, která prodává med pouze od českých včel. Výroba medu je pod stálým veterinárním dozorem a odpovídá normám EU.

Pastovaný med je klasický květový med, ze kterého se pomocí řízené krystalizace stane med pastovaný. Během procesu krystalizace se hrubé krystaly v medu mechanicky rozruší a tím vznikne hladká pastovitá konzistence. Pastovaný med se nesmí skladovat v teple a nesmí přijít do styku se slunečním zářením. Vlivem tepla by se z pastovaného medu stal opět tekutý med. 

Složení:

med květový 97%, Zázvor lékařský (Zingiber officinale) mletý prášek 3%
Med je zpracován pouze mechanicky, bez jakýchkoliv přísad. Proto je to plnohodnotný přírodní Včelí med, který si uchovává všechny cenné látky a v průběhu času se již nemění - dále nekrystalizuje.

<IFRAme src="https://www.youtube.com/embed/WZ514Os_-Mo/?autoplay=0&loop=0&playlist=&start=&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0&color=red&theme=dark" width="544px" height="306px" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="true" style="margin:0px 0px 0px 0px;">IFRAme>
 

ZázvorAntibakteriální a protizánětlivé účinky. Pomáhá při žaludečních, cestovních a těhotenských nevolnostech. Léčí rýmu a chřipku. Snižuje Cholesterol, Stimuluje krevní oběh a podporuje redukci váhy. Zpomaluje určité druhy rakoviny. Má ale mnoho vedlejších účinků. Některým lidem způsobuje zažívací obtíže, pálení žáhy nebo bušení srdce. Není proto vhodný pro děti. Pro těhotné se doporučuje jen v omezené míře. Vyhnout by se mu měli i diabetici nebo lidé užívající léky proti překyselení žaludku, na srdce a snížení krvácení. 

Zázvor lékařský (pravý, obecný; Zingiber oficinale) je vytrvalá Rostlina. Má květy růžovobílé nebo nažloutlé barvy. Koření se získává z oddenku (někdy chybně uváděno z kořene).

Není známo, odkud Zázvor přesně pochází. Občas se uvádí, že byl nejdříve pěstován na jihu Číny, odkud pronikl do Indie.[zdroj?] S jistotou můžeme říci, že v Indii a Číně se používá již více než tři tisíciletí. Z těchto oblastí se pravděpodobně zásluhou fénických mořeplavců rozšířil do zemí Blízkého východu a do okolí Středozemního moře.

Byl znám i ve starověkém Řecku, Římě i Egyptě, kde byl používán jako dnes – do omáček, ke kuřecímu masu nebo jako přísada k luštěninám.

Na africký kontinent přinesli tuto rostlinu Portugalci, do Jižní Ameriky jej v 16. století zavezli Španělé.

Oddenky Zázvoru se v teple nekazí, a proto se stal jedním z prvních druhů koření přepravovaných arabskými obchodníky do Evropy i Afriky. Ve středověku Zázvor v evropské kuchyni zdomácněl natolik, že nechyběl na žádném stole obdobně jako dnes Pepř se solí

Zázvor je koření získávané z oddenků stejnojmenné rostliny, Zázvoru lékařského (pravý, Zingiber officinale). Může mít žlutou, okrovou až červenou barvu; má výraznou pryskyřičnou vůni; jeho chuť je velmi výrazná, Aromatická, slabě ovocná až Citrusová a sladce pikantní (ve větším množství je až velmi ostrá).

Je nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně. Používá se do sladkých i slaných pokrmů: Zázvorového pečiva, guláše, pečených mas, ale i Piva nebo limonád. Čerstvý, sušený, vařený i nakládaný působí příznivě na lidské zdraví.

V obchodech je známý v různě připravených formách jako Zázvor černý (oddenky neoloupané) a Zázvor bílý (oddenky oloupané); v Japonsku se pak používá růžový Zázvor (nakládané plátky oddenku). 

Nejvýraznější chuťovou složkou je olej obsahující Aromatické látky, například Zingiberen a malé množství bisabolenu, které dodávají Zázvoru typickou vůni.
Ostrou a výraznou chuť má na svědomí gingerol, látka chemickým složením podobná Kapsaicinu (v pálivých paprikách a chilli).
Při vaření se gingerol přeměňuje na Zingeron, který je Aromatickou látkou využívanou v potravinářském průmyslu a při výrobě Parfémů.

Používá se k osvěžení chuti jídel z mořských živočichů a odlehčení těžkých pokrmů z vepřového nebo kachního masa. Výborný je zvláště k dochucení sladkých jídel, nejčastěji perníku a vánočních Zázvorových sladkostí.

Zákaznické recenze
Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k produktu
Diskuze k: Terezia Zázvor v medu na imunitu, zažívání 250 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze
Diskuze k produktu

Do pastovaného medu je přidán sušený mletý Zázvor - chuť je stejná jako u čerstvého Zázvoru. Zázvor přispívá k udržení optimální imunity, podporuje zažívání a přispívá k normální funkci zažívacího traktu.

Med je čistý přírodní produkt a odpovídá zdravé výživě. Med pochází z jedné z největších včelařských farem v ČR, která prodává med pouze od českých včel. Výroba medu je pod stálým veterinárním dozorem a odpovídá normám EU.

Pastovaný med je klasický květový med, ze kterého se pomocí řízené krystalizace stane med pastovaný. Během procesu krystalizace se hrubé krystaly v medu mechanicky rozruší a tím vznikne hladká pastovitá konzistence. Pastovaný med se nesmí skladovat v teple a nesmí přijít do styku se slunečním zářením. Vlivem tepla by se z pastovaného medu stal opět tekutý med. 

Složení:

med květový 97%, Zázvor lékařský (Zingiber officinale) mletý prášek 3%
Med je zpracován pouze mechanicky, bez jakýchkoliv přísad. Proto je to plnohodnotný přírodní Včelí med, který si uchovává všechny cenné látky a v průběhu času se již nemění - dále nekrystalizuje.

<IFRAme src="https://www.youtube.com/embed/WZ514Os_-Mo/?autoplay=0&loop=0&playlist=&start=&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0&color=red&theme=dark" width="544px" height="306px" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="true" style="margin:0px 0px 0px 0px;">IFRAme>
 

ZázvorAntibakteriální a protizánětlivé účinky. Pomáhá při žaludečních, cestovních a těhotenských nevolnostech. Léčí rýmu a chřipku. Snižuje Cholesterol, Stimuluje krevní oběh a podporuje redukci váhy. Zpomaluje určité druhy rakoviny. Má ale mnoho vedlejších účinků. Některým lidem způsobuje zažívací obtíže, pálení žáhy nebo bušení srdce. Není proto vhodný pro děti. Pro těhotné se doporučuje jen v omezené míře. Vyhnout by se mu měli i diabetici nebo lidé užívající léky proti překyselení žaludku, na srdce a snížení krvácení. 

Zázvor lékařský (pravý, obecný; Zingiber oficinale) je vytrvalá Rostlina. Má květy růžovobílé nebo nažloutlé barvy. Koření se získává z oddenku (někdy chybně uváděno z kořene).

Není známo, odkud Zázvor přesně pochází. Občas se uvádí, že byl nejdříve pěstován na jihu Číny, odkud pronikl do Indie.[zdroj?] S jistotou můžeme říci, že v Indii a Číně se používá již více než tři tisíciletí. Z těchto oblastí se pravděpodobně zásluhou fénických mořeplavců rozšířil do zemí Blízkého východu a do okolí Středozemního moře.

Byl znám i ve starověkém Řecku, Římě i Egyptě, kde byl používán jako dnes – do omáček, ke kuřecímu masu nebo jako přísada k luštěninám.

Na africký kontinent přinesli tuto rostlinu Portugalci, do Jižní Ameriky jej v 16. století zavezli Španělé.

Oddenky Zázvoru se v teple nekazí, a proto se stal jedním z prvních druhů koření přepravovaných arabskými obchodníky do Evropy i Afriky. Ve středověku Zázvor v evropské kuchyni zdomácněl natolik, že nechyběl na žádném stole obdobně jako dnes Pepř se solí

Zázvor je koření získávané z oddenků stejnojmenné rostliny, Zázvoru lékařského (pravý, Zingiber officinale). Může mít žlutou, okrovou až červenou barvu; má výraznou pryskyřičnou vůni; jeho chuť je velmi výrazná, Aromatická, slabě ovocná až Citrusová a sladce pikantní (ve větším množství je až velmi ostrá).

Je nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně. Používá se do sladkých i slaných pokrmů: Zázvorového pečiva, guláše, pečených mas, ale i Piva nebo limonád. Čerstvý, sušený, vařený i nakládaný působí příznivě na lidské zdraví.

V obchodech je známý v různě připravených formách jako Zázvor černý (oddenky neoloupané) a Zázvor bílý (oddenky oloupané); v Japonsku se pak používá růžový Zázvor (nakládané plátky oddenku). 

Nejvýraznější chuťovou složkou je olej obsahující Aromatické látky, například Zingiberen a malé množství bisabolenu, které dodávají Zázvoru typickou vůni.
Ostrou a výraznou chuť má na svědomí gingerol, látka chemickým složením podobná Kapsaicinu (v pálivých paprikách a chilli).
Při vaření se gingerol přeměňuje na Zingeron, který je Aromatickou látkou využívanou v potravinářském průmyslu a při výrobě Parfémů.

Používá se k osvěžení chuti jídel z mořských živočichů a odlehčení těžkých pokrmů z vepřového nebo kachního masa. Výborný je zvláště k dochucení sladkých jídel, nejčastěji perníku a vánočních Zázvorových sladkostí.

Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k: Terezia Zázvor v medu na imunitu, zažívání 250 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ