Využijte AKCE: Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 700 Kč (do 30 kg)!
Hlavní stránka  >  Trehalose

Trehalose

Další názvy: trehalóza, Ergot sugar, Mycose, alpha-D-Glucopyranoside

Trehalóza je cukr (disacharid) přirozeně se vyskytující v droždí, houbách, mořských řasách, rostlinách a organismech bezobratlých živočichů. Tvoří ho dvě molekuly glukózy. Nemá žádné negativní účinky na lidské zdraví a nezatěžuje životní prostředí. Díky schopnosti redukovat pachy se přidává do deodorantů. V kosmetice se také používá pro zvlhčení pokožky a slouží jako aroma, protože má jemnou, sladkou vůni a současně potlačuje hořké tóny. Trehalóza podporuje správnou činnost pleťových buněk a díky svým antioxidačním účinkům pleť chrání před škodlivými vnějšími vlivy, a tím předchází jejímu předčasnému stárnutí. Najdeme ji kupříkladu ve složení krémů na ruce, šamponů, kondicionérů, pleťové kosmetiky nebo sprchových gelů.



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ