NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVA - již od 49 Kč!!
Hlavní stránka  >  Trideceth-5

Trideceth-5

PEG-5 Tridecyl Ether, Polyethylene Glycol (5) Tridecyl Ether, Polyoxyethylene (5) Tridecyl Ether

Trideceth-5 je syntetická složka, polyethylenový glykolester Tridecyl Alcoholu. Používá se v produktech péče o vlasy, bývá často součástí trvalých vlasových barev, mycích prostředků na vlasy a výrobků osobní hygieny. Působí jako emulgátor, podporuje dobrou pěnivost produktu a podporuje dobrou strukturu výrobku. Snižuje povrchové napětí kosmetických prostředků a přispívá k rovnoměrnému nanášení výrobku během jeho používání. Trideceth-5 může dráždit pokožku, pokud je použitý v bezpečném množství. Studie na reprodukční a vývojovou toxicitu včetně mutagenity byly negativní.



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ