>    >    >    >    >  Vínka sušené vinné kvasinky hlubokoprokvášející 0,6 g
Nabízíme pouze zboží skladem

Vínka sušené vinné kvasinky hlubokoprokvášející 0,6 g

sušené kultury vinných kvasinek, zlepší kvasný proces

Vínka sušené vinné kvasinky hlubokoprokvášející 0,6 g
Naše cena
0.22 EUR s DPH
Ušetříte 0.04 EUR (15%)
Cena v naší prodejně
0.26 EUR s DPH
Skladem:   více než 20 ks
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 0.22 EUR s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    EUR s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:36216
EAN:8594003170591
Výrobce:Frutana s.r.o.
Značka:Vínka  (web)
Vínka
Varianty produktu
Vypiš více
Popis produktu

Vinné sušené kvasinky zlepší kvasný proces. Kvašení bude dosahovat ješte mnohem lepších výsledků. 

• obsah 1 sáčku kvasinek VÍNKA stačí na prokvašení cca 5 litrů ovocné šťávy (k přípravě 10 litrů vína)
• suché kvasinky se před vlastním zakvašením nechají rozmnožit dle návodu
• takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná šťáva
• univerzální pro ovocná vína

Obsah l sáčku kvasinek stačí na prokvašení 10 litrů.
Suché kvasinky se před vlastním zakvašením vína nechají rozmnožit takto: Obsah balíčku se vsype do čisté (vypařené) lahvičky o obsahu 150 ml, která se naplní do 3/4 převařenou ovocnou šťávou asi 25°C teplou (lze použít také jablečný mošt). Lahvička se uzavře vatou a nechá stát po dobu 72 hodin při teplotě kolem 25°C. Takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná šťáva.

Suché kvasinky VíNKA se před vlastním zakvašením vína nechají rozmnožit takto: Obsah balíčku se vsype do čisté (vypařené) lahvičky o obsahu 150 ml, která se naplní do 3/4 převařenou ovocnou š»ávou asi 25°C teplou (lze použít také jablečný mošt). Lahvička se uzavře vatou a nechá stát po dobu 72 hodin při teplotě kolem 25°C. Takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná š»áva. 
Postup při přípravě vína 
Dobře vyčištěná, horkou vodou vymytá kvasná nádoba o obsahu 10 l se naplní do 9/10 ovocnou šťávou, upravenou cukrem a vodou podle tabulky. Nedoporučuje se láhev plnit více, aby š»áva při bouřlivém kvašení nevytekla. Do šťávy se dokonale spláchnou rozmnožené kvasinky, připravené podle návodu a l sáček živné soli VíNKA a uloží se do místnosti, ve které je asi 20 až 25°C. 

Při přípravě vína z ovoce, které se nelisuje (celé plody), např. šípky, trnky, dále z povidel a chlebových kůrek se doporučuje použít dvojnásobného množství kvasinek, tj. 2 sáčky na 10 litrů vína. 

Při přípravě vína ze sušeného ovoce se doporučuje ovoce svařit s vodou a cukrem 

Po bouřlivém kvašení se doplní kvasná nádoba svařenou ochlazenou vodou a víno se ponechá dokvasit. 

Po ukončení kvašení , obvykle za 3 - 6 týdnů se víno stočí z usedlých kalů gumovou vyvařenou hadičkou do čisté, nejlépe vyvařené nádoby tak, aby se kvasničný sediment nezvířil. Nádoba naplněná vínem až po hrdlo se uzavře buď opět kvasnou nebo čistou zátkou korkovou a nechá se asi 2 měsíce stát. Po této době se provede druhé stáčení vína z kalů a to již přímo do lahví. U běžných druhů ovoce se nevylučuje použití kvasinek bez přídavků živné soli. 

šťáva z některého ovoce je málo kyselá (např. z hrušek, z třešní apod.), a proto by i víno mělo mdlou chu». Takové víno lze přikyselit kyselinou citronovou. Uvedená receptura odpovídá pro ovoce průměrně sladké. Je-li ovoce méně sladké, je nutno množství cukru ůměrně zvýšit. Předepsané množství šťávy lze snížit, avšak každý litr nutno nahradit l litrem vody a 25 dkg cukru. Vína připravená podle této receptury jsou suchá až mírně nasládlá. Chceme-li připravit vína dezertní (sladká), zvýšíme podíl cukru o 0,5 kg na 10 litrů vína a hotové víno dosladíme na každý litr vína podle chuti 5 až 10 dkg cukru.

Zákaznické recenze
0.22 EUR
100%
spokojenost
0.22 EUR
90%
kupte si je
kvasí a dělají z cukru alkahol
trvá jim to dlouho
Diskuze k produktu
Diskuze k: Vínka sušené vinné kvasinky hlubokoprokvášející 0,6 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze
Diskuze k produktu
Historie ceny

Vinné sušené kvasinky zlepší kvasný proces. Kvašení bude dosahovat ješte mnohem lepších výsledků. 

• obsah 1 sáčku kvasinek VÍNKA stačí na prokvašení cca 5 litrů ovocné šťávy (k přípravě 10 litrů vína)
• suché kvasinky se před vlastním zakvašením nechají rozmnožit dle návodu
• takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná šťáva
• univerzální pro ovocná vína

Obsah l sáčku kvasinek stačí na prokvašení 10 litrů.
Suché kvasinky se před vlastním zakvašením vína nechají rozmnožit takto: Obsah balíčku se vsype do čisté (vypařené) lahvičky o obsahu 150 ml, která se naplní do 3/4 převařenou ovocnou šťávou asi 25°C teplou (lze použít také jablečný mošt). Lahvička se uzavře vatou a nechá stát po dobu 72 hodin při teplotě kolem 25°C. Takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná šťáva.

Suché kvasinky VíNKA se před vlastním zakvašením vína nechají rozmnožit takto: Obsah balíčku se vsype do čisté (vypařené) lahvičky o obsahu 150 ml, která se naplní do 3/4 převařenou ovocnou š»ávou asi 25°C teplou (lze použít také jablečný mošt). Lahvička se uzavře vatou a nechá stát po dobu 72 hodin při teplotě kolem 25°C. Takto rozmnoženými kvasinkami se zakvasí ovocná š»áva. 
Postup při přípravě vína 
Dobře vyčištěná, horkou vodou vymytá kvasná nádoba o obsahu 10 l se naplní do 9/10 ovocnou šťávou, upravenou cukrem a vodou podle tabulky. Nedoporučuje se láhev plnit více, aby š»áva při bouřlivém kvašení nevytekla. Do šťávy se dokonale spláchnou rozmnožené kvasinky, připravené podle návodu a l sáček živné soli VíNKA a uloží se do místnosti, ve které je asi 20 až 25°C. 

Při přípravě vína z ovoce, které se nelisuje (celé plody), např. šípky, trnky, dále z povidel a chlebových kůrek se doporučuje použít dvojnásobného množství kvasinek, tj. 2 sáčky na 10 litrů vína. 

Při přípravě vína ze sušeného ovoce se doporučuje ovoce svařit s vodou a cukrem 

Po bouřlivém kvašení se doplní kvasná nádoba svařenou ochlazenou vodou a víno se ponechá dokvasit. 

Po ukončení kvašení , obvykle za 3 - 6 týdnů se víno stočí z usedlých kalů gumovou vyvařenou hadičkou do čisté, nejlépe vyvařené nádoby tak, aby se kvasničný sediment nezvířil. Nádoba naplněná vínem až po hrdlo se uzavře buď opět kvasnou nebo čistou zátkou korkovou a nechá se asi 2 měsíce stát. Po této době se provede druhé stáčení vína z kalů a to již přímo do lahví. U běžných druhů ovoce se nevylučuje použití kvasinek bez přídavků živné soli. 

šťáva z některého ovoce je málo kyselá (např. z hrušek, z třešní apod.), a proto by i víno mělo mdlou chu». Takové víno lze přikyselit kyselinou citronovou. Uvedená receptura odpovídá pro ovoce průměrně sladké. Je-li ovoce méně sladké, je nutno množství cukru ůměrně zvýšit. Předepsané množství šťávy lze snížit, avšak každý litr nutno nahradit l litrem vody a 25 dkg cukru. Vína připravená podle této receptury jsou suchá až mírně nasládlá. Chceme-li připravit vína dezertní (sladká), zvýšíme podíl cukru o 0,5 kg na 10 litrů vína a hotové víno dosladíme na každý litr vína podle chuti 5 až 10 dkg cukru.

0.22 EUR
100%
spokojenost
0.22 EUR
90%
kupte si je
kvasí a dělají z cukru alkahol
trvá jim to dlouho
Diskuze k: Vínka sušené vinné kvasinky hlubokoprokvášející 0,6 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Související produkty


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ

Rozumím    Další informace