Nejlevnější doprava od 69 Kč!
Hlavní stránka  >  Zinc Stearate

Zinc Stearate

Zinc Stearate (stearan zinečnatý) je bílý velmi jemný prášek, který má nenápadnou vůni. V kosmetice nejčastěji slouží jako lubrikant. Zlepšuje texturu a konzistenci produktů, pomáhá udržet stabilní emulzi oleje a vody. Zvyšuje také hustotu krémů a tekutějších existencí, dodává mléčné zbarvení. Používá se hlavně v dekorativní kosmetice, ale najdeme ho i v krémech, vlasové péči nebo deodorantech a vůních. Jeho použití je bezpečné.



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ