Doprava PPL - výdejní místa 39 Kč
Hlavní stránka  >  Dům, bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Přísady na vaření, pečení  >  Sladidla  >  4Slim Čekankový sirup Originál stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky a sukralózy 350 g
Vyprodáno

4Slim Čekankový sirup Originál stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky a sukralózy 350 g

alternativní slazení z kořene čekanky

4Slim Čekankový sirup Originál stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky a sukralózy 350 g
Naše cena
178.3 Kč s DPH 
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 178.30 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:1906477
EAN:8595245311155
Výrobce:Kaumy s.r.o.
Značka:4Slim  (web)
4Slim
Popis produktu

Čekankový sirup je novinkou na trhu sladidel. Jedná se o sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a velmi nízkým glykemickým indexem. Neobsahuje lepek, laktózu, Konzervanty ani aromata.

Použití 
Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a Jogurtů.

Sirup může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost - sirup je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk! Takže sirup nepřináší jen snížení kalorické hodnoty pečiva dané nahrazením Cukru, ale navíc přináší i snížení energetické hodnoty potravin nahrazením pokrmového tuku, a to až ze sta procent!

Čemu prospívá

  • Má pozitivní vliv na střevní mikroflóru čímž prospívá imunitnímu systému.
  • Po požití nedochází k nárůstu hladiny glukózy v krvi a koncentraci inzulínu ani u lidí s glykemickými poruchami.
  • Začleněním do stravy a v kombinaci s nízkoglykémickou dietou lze snížit hladinu glukózy v krvi u pacientů s diagnózou Diabetes 1. a 2. typu a může být také sníženo riziko vzniku diabetu 2. typu.
  • Výrazně snižuje riziko demineralizace zubní skloviny a tím má pozitivní vliv na zdraví zubů.
  • Vláknina podporuje růst prospěšných střevních bakterií a tím zároveň může zamezit nežádoucímu množení ostatních patogenních bakterií. Vláknina napomáhá ke zlepšení činnosti střev a vyprazdňování.

O čekance
Čekanka obecná (Cichorium intybus) je rostlina patřící do čeledi hvězdnicovitých. Je to vytrvalá až jeden metr vysoká bylina s tuhým stonkem. Kvete od července do října, přičemž její květy jsou obvykle jasně modré.
Právě díky barvě květů pravděpodobně vznikl i český název této rostliny -"Čekanka", kdy modré květy čekanky lidem připomínaly modré dívčí oči, které marně čekají na návrat milého z vojny...

Rostlinky je možné nalézt ve volné přírodě poměrně hojně v okolí cest, polí, luk, lesů a strání. Pro zpracování ve velkém se ale pěstuje hlavně v Belgii a Nizozemí.

Čekanku jako prospěšnou bylinu všichni dobře známe a asi její neznámější použití je zpracování sušeného kořene do zdravé náhrady kávy - melty. Ale to samozřejmě není její jediné použití. Čekanka obecná je velice ceněnou léčivou bylinou lidového léčitelství. Víme, že může pomoci při léčbě gastritidy, ledvinových a žlučníkových kamenů, Angíny, žloutenky a kožních zánětů.

Použití

Způsob použití a dávkování
Obsahuje až o 95% méně Cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, Javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodný pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím Čekankového sirupu originál vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu a při pravidelném užívání takto připravených pokrmů dochází k přirozenému úbytku tukových zásob.

Dávkování je při slazení stejné jako u medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1g sirupu zhruba 4 g tuku

  • vysoký obsah prospěšné vlákniny 71 %
  • glykemický index menší než 5
  • obsah Cukru méně než 5 %
  • bez lepku, Laktózy a konzervantů
  • jen 161 kcal na 100 g
  • částečná náhrada tuku, např. při pečení, kdy může nahradit až 100 % tukových produktů
hmotnost 350 g
účinná látka extrakt z kořene čekanky
obsah přirozeně se vyskytujícího Cukru 5 %
obsah vlákniny 71 %
energetická hodnota na 100 g 650 kJ / 161 kcal
doporučené denní dávkování 10 - 20 g
Příchuť karamel
dochuceno sukralózou ano
vhodné i pro diabetiky ano
vhodný při redukci hmotnosti  ano
vede k omezení nárůstu hladiny glukózy v krvi  ano
bez lepku  ano
bez Laktózy  ano
bez konzervačních látek  ano
bez soli  ano
s vysokým obsahem vlákniny  ano
se sníženou energetickou hodnotou  ano
vhodné pro teplou kuchyni  ano
nahrazuje Tuky

Zdravotní a výživová tvrzení
Konzumace potravin obsahujících extrakt z čekanky místo Cukru vede k omezení nárůstu hladiny glukózy v krvi po jejich konzumaci v porovnání s potravinami obsahujícími cukr. Se sníženou energetickou hodnotou. Se sníženým obsahem cukrů. S vysokým obsahem vlákniny. Bez soli.

Složení

Extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka Glycerol, karamel, Sukralóza (0,01%).

Upozornění

Vyrobeno v České republice.

Zákaznické recenze
Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k produktu
Diskuze k: 4Slim Čekankový sirup Originál stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky a sukralózy 350 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze

Čekankový sirup je novinkou na trhu sladidel. Jedná se o sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a velmi nízkým glykemickým indexem. Neobsahuje lepek, laktózu, Konzervanty ani aromata.

Použití 
Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a Jogurtů.

Sirup může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost - sirup je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk! Takže sirup nepřináší jen snížení kalorické hodnoty pečiva dané nahrazením Cukru, ale navíc přináší i snížení energetické hodnoty potravin nahrazením pokrmového tuku, a to až ze sta procent!

Čemu prospívá

  • Má pozitivní vliv na střevní mikroflóru čímž prospívá imunitnímu systému.
  • Po požití nedochází k nárůstu hladiny glukózy v krvi a koncentraci inzulínu ani u lidí s glykemickými poruchami.
  • Začleněním do stravy a v kombinaci s nízkoglykémickou dietou lze snížit hladinu glukózy v krvi u pacientů s diagnózou Diabetes 1. a 2. typu a může být také sníženo riziko vzniku diabetu 2. typu.
  • Výrazně snižuje riziko demineralizace zubní skloviny a tím má pozitivní vliv na zdraví zubů.
  • Vláknina podporuje růst prospěšných střevních bakterií a tím zároveň může zamezit nežádoucímu množení ostatních patogenních bakterií. Vláknina napomáhá ke zlepšení činnosti střev a vyprazdňování.

O čekance
Čekanka obecná (Cichorium intybus) je rostlina patřící do čeledi hvězdnicovitých. Je to vytrvalá až jeden metr vysoká bylina s tuhým stonkem. Kvete od července do října, přičemž její květy jsou obvykle jasně modré.
Právě díky barvě květů pravděpodobně vznikl i český název této rostliny -"Čekanka", kdy modré květy čekanky lidem připomínaly modré dívčí oči, které marně čekají na návrat milého z vojny...

Rostlinky je možné nalézt ve volné přírodě poměrně hojně v okolí cest, polí, luk, lesů a strání. Pro zpracování ve velkém se ale pěstuje hlavně v Belgii a Nizozemí.

Čekanku jako prospěšnou bylinu všichni dobře známe a asi její neznámější použití je zpracování sušeného kořene do zdravé náhrady kávy - melty. Ale to samozřejmě není její jediné použití. Čekanka obecná je velice ceněnou léčivou bylinou lidového léčitelství. Víme, že může pomoci při léčbě gastritidy, ledvinových a žlučníkových kamenů, Angíny, žloutenky a kožních zánětů.

Použití

Způsob použití a dávkování
Obsahuje až o 95% méně Cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, Javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodný pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím Čekankového sirupu originál vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu a při pravidelném užívání takto připravených pokrmů dochází k přirozenému úbytku tukových zásob.

Dávkování je při slazení stejné jako u medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1g sirupu zhruba 4 g tuku

  • vysoký obsah prospěšné vlákniny 71 %
  • glykemický index menší než 5
  • obsah Cukru méně než 5 %
  • bez lepku, Laktózy a konzervantů
  • jen 161 kcal na 100 g
  • částečná náhrada tuku, např. při pečení, kdy může nahradit až 100 % tukových produktů
hmotnost 350 g
účinná látka extrakt z kořene čekanky
obsah přirozeně se vyskytujícího Cukru 5 %
obsah vlákniny 71 %
energetická hodnota na 100 g 650 kJ / 161 kcal
doporučené denní dávkování 10 - 20 g
Příchuť karamel
dochuceno sukralózou ano
vhodné i pro diabetiky ano
vhodný při redukci hmotnosti  ano
vede k omezení nárůstu hladiny glukózy v krvi  ano
bez lepku  ano
bez Laktózy  ano
bez konzervačních látek  ano
bez soli  ano
s vysokým obsahem vlákniny  ano
se sníženou energetickou hodnotou  ano
vhodné pro teplou kuchyni  ano
nahrazuje Tuky

Zdravotní a výživová tvrzení
Konzumace potravin obsahujících extrakt z čekanky místo Cukru vede k omezení nárůstu hladiny glukózy v krvi po jejich konzumaci v porovnání s potravinami obsahujícími cukr. Se sníženou energetickou hodnotou. Se sníženým obsahem cukrů. S vysokým obsahem vlákniny. Bez soli.

Složení

Extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka Glycerol, karamel, Sukralóza (0,01%).

Upozornění

Vyrobeno v České republice.

Nebyly nalezeny žádné recenze.


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ