Hlavní stránka  >  Dům, bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Přísady na vaření, pečení  >  Nakládání, konzervace  >  Dr. Oetker Gelfix Klasik směs na přípravu ovocných džemů a marmelád 1:1 20 g
Nabízíme pouze zboží skladem

Dr. Oetker Gelfix Klasik směs na přípravu ovocných džemů a marmelád 1:1 20 g

-7%

Dr. Oetker Gelfix Klasik směs na přípravu ovocných džemů a marmelád 1:1 20 g
Naše cena
26 Kč s DPH 
Ušetříte 2 Kč (7%)
Cena před slevou
28 Kč s DPH
Skladem:   více než 20 ks
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 26.00 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:79893
EAN:8595072600392
Výrobce:Dr. Oetker
Značka:Dr. Oetker  (web)
Dr. Oetker
Varianty produktu
Vypiš více
Popis produktu

Gelfix Klasik směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád s pektiny z Jablek a Citrusových plodů. 1:1 1000 g ovoce a 1150 g CukruTradiční želírovací přípravek k výrobě klasických sladkých marmelád, džemů a želé.

  • Jeden sáček vystačí na 1 000 g ovoce a 1 150 g Cukru, džem se vaří pouze 6 minut.
  • Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů s kyselejším nebo méně zralým ovocem. 
  • S Gelfixem Klasik 1:1 bude Váš hotový džem obsahovat 50% ovoce.
Použití

Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Klasik smícháme se dvěma lžícemi Cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Klasik přidáváme vždy před cukrem. Přidáme zbytek Cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.

Tip:
zkouška želírovací schopnosti 1-2 kávové lžičky horkého hotového džemu kápneme na talířek. Pokud je džem i po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr. Oetker

Složení

dextróza, želírující látka (pektin), regulátor kyselosti (kyselina Citrónová), Palmový olej. Může obsahovat stopy Mléka, vajec, pšeničné a lupinové mouky.

Zákaznické recenze
Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k produktu
Diskuze k: Dr. Oetker Gelfix Klasik směs na přípravu ovocných džemů a marmelád 1:1 20 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze

Gelfix Klasik směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád s pektiny z Jablek a Citrusových plodů. 1:1 1000 g ovoce a 1150 g CukruTradiční želírovací přípravek k výrobě klasických sladkých marmelád, džemů a želé.

  • Jeden sáček vystačí na 1 000 g ovoce a 1 150 g Cukru, džem se vaří pouze 6 minut.
  • Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů s kyselejším nebo méně zralým ovocem. 
  • S Gelfixem Klasik 1:1 bude Váš hotový džem obsahovat 50% ovoce.
Použití

Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Klasik smícháme se dvěma lžícemi Cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Klasik přidáváme vždy před cukrem. Přidáme zbytek Cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.

Tip:
zkouška želírovací schopnosti 1-2 kávové lžičky horkého hotového džemu kápneme na talířek. Pokud je džem i po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr. Oetker

Složení

dextróza, želírující látka (pektin), regulátor kyselosti (kyselina Citrónová), Palmový olej. Může obsahovat stopy Mléka, vajec, pšeničné a lupinové mouky.

Nebyly nalezeny žádné recenze.


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ