Hlavní stránka  >  Dům a bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Přísady na vaření, pečení  >  Koření  >  Ginger People Bio Sushi zázvor plátkový 190 g
Vyprodáno

Ginger People Bio Sushi zázvor plátkový 190 g

Ginger People Bio Sushi zázvor plátkový 190 g
Naše cena
50 Kč s DPH
Ušetříte 6 Kč (11%)
Cena v naší prodejně
56 Kč s DPH
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 50.00 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:1811055
Výrobce:Euro MD s.r.o.
Značka:the ginger people®  (web)
the ginger people®
Popis produktu

Jemně krájené křehké plátky bio zázvoru jsou naloženy v rýžovém octu. Tento nakládaný sushi zázvor neobsahuje žádné konzervanty, žádná barviva a je naprosto zcela přírodní. 
Křehounký zázvor má krásnou barvu slonové kosti, přesně takovou, jak jej matka příroda zrodila. Není tedy barven žádnými umělými barvivy a tím neobsahuje tzv.“ éčka“.
Je absolutně perfektní při přípravě asijských jídel, ryb, salátů nebo sendvičů.
Výrobek je zcela přírodní, bez lepku, glutamátů a bez genetické modifikace. Vhodný pro vegetariány. Výrobek je košer.

Vítěz ceny sofi Gold – NASFT 2010 ve své kategorii.

Každý šéfkuchař sushi restaurací potvrdí, že tento nakládaný zázvor je nejčistější sushi zázvor daleko široko, a to ještě v bio kvalitě. Neobsahuje žádná ošklivá umělá barviva, sladidla nebo konzervanty.

Velikost  skleničky s nakládaným zázvorem  ocení  doma každý kuchař či kuchařka. A jak použít? Samozřejmě při přípravě sushi, je ale také vhodný do salátů, sendvičů. Ozdoba vytvořená z tohoto nakládaného zázvoru se špetkou wasabi na grilovaném lososu je dokonalý gurmánský zážitek.

Složení: Složení: zázvor ,cukr,rýžový ocet,kyselina citronová
*certifikována bio výroba

 

Zázvor má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Pomáhá při žaludečních, cestovních a těhotenských nevolnostech. Léčí rýmu a chřipku. Snižuje cholesterol, stimuluje krevní oběh a podporuje redukci váhy. Zpomaluje určité druhy rakoviny. Má ale mnoho vedlejších účinků. Některým lidem způsobuje zažívací obtíže, pálení žáhy nebo bušení srdce. Není proto vhodný pro děti. Pro těhotné se doporučuje jen v omezené míře. Vyhnout by se mu měli i diabetici nebo lidé užívající léky proti překyselení žaludku, na srdce a snížení krvácení. 

Zázvor lékařský (pravý, obecný; Zingiber oficinale) je vytrvalá rostlina. Má květy růžovobílé nebo nažloutlé barvy. Koření se získává z oddenku (někdy chybně uváděno z kořene).

Není známo, odkud zázvor přesně pochází. Občas se uvádí, že byl nejdříve pěstován na jihu Číny, odkud pronikl do Indie.[zdroj?] S jistotou můžeme říci, že v Indii a Číně se používá již více než tři tisíciletí. Z těchto oblastí se pravděpodobně zásluhou fénických mořeplavců rozšířil do zemí Blízkého východu a do okolí Středozemního moře.

Byl znám i ve starověkém Řecku, Římě i Egyptě, kde byl používán jako dnes – do omáček, ke kuřecímu masu nebo jako přísada k luštěninám.

Na africký kontinent přinesli tuto rostlinu Portugalci, do Jižní Ameriky jej v 16. století zavezli Španělé.

Oddenky zázvoru se v teple nekazí, a proto se stal jedním z prvních druhů koření přepravovaných arabskými obchodníky do Evropy i Afriky. Ve středověku zázvor v evropské kuchyni zdomácněl natolik, že nechyběl na žádném stole obdobně jako dnes pepř se solí

Zázvor je koření získávané z oddenků stejnojmenné rostliny, zázvoru lékařského (pravý, Zingiber officinale). Může mít žlutou, okrovou až červenou barvu; má výraznou pryskyřičnou vůni; jeho chuť je velmi výrazná, aromatická, slabě ovocná až citrusová a sladce pikantní (ve větším množství je až velmi ostrá).

Je nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně. Používá se do sladkých i slaných pokrmů: zázvorového pečiva, guláše, pečených mas, ale i piva nebo limonád. Čerstvý, sušený, vařený i nakládaný působí příznivě na lidské zdraví.

V obchodech je známý v různě připravených formách jako zázvor černý (oddenky neoloupané) a zázvor bílý (oddenky oloupané); v Japonsku se pak používá růžový zázvor (nakládané plátky oddenku). 

Nejvýraznější chuťovou složkou je olej obsahující aromatické látky, například zingiberen a malé množství bisabolenu, které dodávají zázvoru typickou vůni.
Ostrou a výraznou chuť má na svědomí gingerol, látka chemickým složením podobná kapsaicinu (v pálivých paprikách a chilli).
Při vaření se gingerol přeměňuje na zingeron, který je aromatickou látkou využívanou v potravinářském průmyslu a při výrobě parfémů.

Používá se k osvěžení chuti jídel z mořských živočichů a odlehčení těžkých pokrmů z vepřového nebo kachního masa. Výborný je zvláště k dochucení sladkých jídel, nejčastěji perníku a vánočních zázvorových sladkostí.

Zákaznické recenze
Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k produktu
Diskuze k: Ginger People Bio Sushi zázvor plátkový 190 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze
Diskuze k produktu

Jemně krájené křehké plátky bio zázvoru jsou naloženy v rýžovém octu. Tento nakládaný sushi zázvor neobsahuje žádné konzervanty, žádná barviva a je naprosto zcela přírodní. 
Křehounký zázvor má krásnou barvu slonové kosti, přesně takovou, jak jej matka příroda zrodila. Není tedy barven žádnými umělými barvivy a tím neobsahuje tzv.“ éčka“.
Je absolutně perfektní při přípravě asijských jídel, ryb, salátů nebo sendvičů.
Výrobek je zcela přírodní, bez lepku, glutamátů a bez genetické modifikace. Vhodný pro vegetariány. Výrobek je košer.

Vítěz ceny sofi Gold – NASFT 2010 ve své kategorii.

Každý šéfkuchař sushi restaurací potvrdí, že tento nakládaný zázvor je nejčistější sushi zázvor daleko široko, a to ještě v bio kvalitě. Neobsahuje žádná ošklivá umělá barviva, sladidla nebo konzervanty.

Velikost  skleničky s nakládaným zázvorem  ocení  doma každý kuchař či kuchařka. A jak použít? Samozřejmě při přípravě sushi, je ale také vhodný do salátů, sendvičů. Ozdoba vytvořená z tohoto nakládaného zázvoru se špetkou wasabi na grilovaném lososu je dokonalý gurmánský zážitek.

Složení: Složení: zázvor ,cukr,rýžový ocet,kyselina citronová
*certifikována bio výroba

 

Zázvor má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Pomáhá při žaludečních, cestovních a těhotenských nevolnostech. Léčí rýmu a chřipku. Snižuje cholesterol, stimuluje krevní oběh a podporuje redukci váhy. Zpomaluje určité druhy rakoviny. Má ale mnoho vedlejších účinků. Některým lidem způsobuje zažívací obtíže, pálení žáhy nebo bušení srdce. Není proto vhodný pro děti. Pro těhotné se doporučuje jen v omezené míře. Vyhnout by se mu měli i diabetici nebo lidé užívající léky proti překyselení žaludku, na srdce a snížení krvácení. 

Zázvor lékařský (pravý, obecný; Zingiber oficinale) je vytrvalá rostlina. Má květy růžovobílé nebo nažloutlé barvy. Koření se získává z oddenku (někdy chybně uváděno z kořene).

Není známo, odkud zázvor přesně pochází. Občas se uvádí, že byl nejdříve pěstován na jihu Číny, odkud pronikl do Indie.[zdroj?] S jistotou můžeme říci, že v Indii a Číně se používá již více než tři tisíciletí. Z těchto oblastí se pravděpodobně zásluhou fénických mořeplavců rozšířil do zemí Blízkého východu a do okolí Středozemního moře.

Byl znám i ve starověkém Řecku, Římě i Egyptě, kde byl používán jako dnes – do omáček, ke kuřecímu masu nebo jako přísada k luštěninám.

Na africký kontinent přinesli tuto rostlinu Portugalci, do Jižní Ameriky jej v 16. století zavezli Španělé.

Oddenky zázvoru se v teple nekazí, a proto se stal jedním z prvních druhů koření přepravovaných arabskými obchodníky do Evropy i Afriky. Ve středověku zázvor v evropské kuchyni zdomácněl natolik, že nechyběl na žádném stole obdobně jako dnes pepř se solí

Zázvor je koření získávané z oddenků stejnojmenné rostliny, zázvoru lékařského (pravý, Zingiber officinale). Může mít žlutou, okrovou až červenou barvu; má výraznou pryskyřičnou vůni; jeho chuť je velmi výrazná, aromatická, slabě ovocná až citrusová a sladce pikantní (ve větším množství je až velmi ostrá).

Je nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně. Používá se do sladkých i slaných pokrmů: zázvorového pečiva, guláše, pečených mas, ale i piva nebo limonád. Čerstvý, sušený, vařený i nakládaný působí příznivě na lidské zdraví.

V obchodech je známý v různě připravených formách jako zázvor černý (oddenky neoloupané) a zázvor bílý (oddenky oloupané); v Japonsku se pak používá růžový zázvor (nakládané plátky oddenku). 

Nejvýraznější chuťovou složkou je olej obsahující aromatické látky, například zingiberen a malé množství bisabolenu, které dodávají zázvoru typickou vůni.
Ostrou a výraznou chuť má na svědomí gingerol, látka chemickým složením podobná kapsaicinu (v pálivých paprikách a chilli).
Při vaření se gingerol přeměňuje na zingeron, který je aromatickou látkou využívanou v potravinářském průmyslu a při výrobě parfémů.

Používá se k osvěžení chuti jídel z mořských živočichů a odlehčení těžkých pokrmů z vepřového nebo kachního masa. Výborný je zvláště k dochucení sladkých jídel, nejčastěji perníku a vánočních zázvorových sladkostí.

Nebyly nalezeny žádné recenze.
Diskuze k: Ginger People Bio Sushi zázvor plátkový 190 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk



© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ