Doprava PPL - výdejní místa 39 Kč
Hlavní stránka  >  Dům, bydlení  >  Potravinářské výrobky  >  Přísady na vaření, pečení  >  Nakládání, konzervace  >  Vinné kvasinky univerzální pro bílé odrůdy 10 g
Nabízíme pouze zboží skladem

Vinné kvasinky univerzální pro bílé odrůdy 10 g

zlepší kvasný proces

-7%

Vinné kvasinky univerzální pro bílé odrůdy 10 g
Naše cena
28 Kč s DPH 
Ušetříte 2 Kč (7%)
Cena před slevou
30 Kč s DPH
Skladem:   více než 20 ks
Tento produkt není možné samostatně zakoupit.
Početks
Dotaz na prodejceHlídat cenu
Aktuální cena produktu je 28.00 Kč s dph
  Oznámit, až cena klesne pod    Kč s dph
  Oznámit každou změnu ceny
Váš e-mail  
Zaslat dotaz
Jméno:
Email:
Telefon:
' '
Opište kód:
Dotaz:
Sdílej
Kód:49427
EAN:64712
Výrobce:Esseco srl. San Martino IT
Značka:Incanto n.c  (web)
Incanto n.c
Popis produktu
  • Univerzální kvasinky jsou určeny pro všechny bílé odrůdy Révy vinné.
  • Kvasinka s nízkou tvorbou pěny a nízkou tvorbou těkavých kyselin.
  • Vhodné také pro kvašení bez řízené teploty.
  • Kvasinky patří k druhu Saccharomyces cerevisiae.

Kvasinky vinné jsou jednobuněčné organismy patřící do řádu houbových organismů.

Kvasinky rodu Saccharomyces způsobující alkoholové kvašení zahajují svou činnost při kvasném procesu až po ukončení činnosti divokých tzv. apikulátních kvasinek (Kloeckera apiculata), kterých je na počátku kvašení až 1000× více než Saccharomyces a hynou již při hranici etanolu 3 – 4%. Činnost apikulátních kvasinek je důležitá pro tvorbu aroma ve víně, ušlechtilé kvasinky (Saccharomyces) jsou důležité pro tvorbu etanolu.

Použití
  • Rehydratace kvasinek se provádí v 10-ti násobném množství vlažné směsi moštu a vody 1 : 1 (max. 35°C).
  • Poté se nechá 20 - 30 minut bobtnat.
  • Směs kvasinek, která zpravidla lehce pění, se pak za stálého míchání přidá do ostatního obsahu.
  • Teplotní rozdíl mezi teplou směsí kvasinek a chladným moštem by neměl být více než 8°C.

Dávkování
Obsah balení je určen na 100 l moštu a vyprodukuje optimální množství životaschopných kvasinek.

Návod k použití
Rehydratujte kvasinky v 0,2 l vlažné (max. 35 0C) směsi moštu a vody (1:1). Poté nechejte 20-30 minut bobtnat. Směs kvasinek, která zpravidla lehce zpění, následně za stálého míchání přidejte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi teplou směsí kvasinek a chladným moštem by nemel být více než 8 0C.

Skladování
V suchu a chladnu, dbejte na těsnost balení. Otevřené obaly ihned těsně uzavřete a spotřebujte během 2-3 dnu.

Balení
10 g ± 5%

Zákaznické recenze
28.00 Kč
100%
Dobra kvalita, po 15 min. droždí se probudilo v plné sile.
28.00 Kč
100%
Dobra kvalita, po 15 min. droždí se probudilo v plné sile.
28.00 Kč
100%
Spokojenost
Diskuze k produktu
Diskuze k: Vinné kvasinky univerzální pro bílé odrůdy 10 g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk

Popis produktu
Zákaznické recenze
  • Univerzální kvasinky jsou určeny pro všechny bílé odrůdy Révy vinné.
  • Kvasinka s nízkou tvorbou pěny a nízkou tvorbou těkavých kyselin.
  • Vhodné také pro kvašení bez řízené teploty.
  • Kvasinky patří k druhu Saccharomyces cerevisiae.

Kvasinky vinné jsou jednobuněčné organismy patřící do řádu houbových organismů.

Kvasinky rodu Saccharomyces způsobující alkoholové kvašení zahajují svou činnost při kvasném procesu až po ukončení činnosti divokých tzv. apikulátních kvasinek (Kloeckera apiculata), kterých je na počátku kvašení až 1000× více než Saccharomyces a hynou již při hranici etanolu 3 – 4%. Činnost apikulátních kvasinek je důležitá pro tvorbu aroma ve víně, ušlechtilé kvasinky (Saccharomyces) jsou důležité pro tvorbu etanolu.

Použití
  • Rehydratace kvasinek se provádí v 10-ti násobném množství vlažné směsi moštu a vody 1 : 1 (max. 35°C).
  • Poté se nechá 20 - 30 minut bobtnat.
  • Směs kvasinek, která zpravidla lehce pění, se pak za stálého míchání přidá do ostatního obsahu.
  • Teplotní rozdíl mezi teplou směsí kvasinek a chladným moštem by neměl být více než 8°C.

Dávkování
Obsah balení je určen na 100 l moštu a vyprodukuje optimální množství životaschopných kvasinek.

Návod k použití
Rehydratujte kvasinky v 0,2 l vlažné (max. 35 0C) směsi moštu a vody (1:1). Poté nechejte 20-30 minut bobtnat. Směs kvasinek, která zpravidla lehce zpění, následně za stálého míchání přidejte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi teplou směsí kvasinek a chladným moštem by nemel být více než 8 0C.

Skladování
V suchu a chladnu, dbejte na těsnost balení. Otevřené obaly ihned těsně uzavřete a spotřebujte během 2-3 dnu.

Balení
10 g ± 5%

28.00 Kč
100%
Dobra kvalita, po 15 min. droždí se probudilo v plné sile.
28.00 Kč
100%
Dobra kvalita, po 15 min. droždí se probudilo v plné sile.
28.00 Kč
100%
Spokojenost


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ