Allnature Himalájská sůl černá obsahuje vysoký obsah železa a dalších minerálních látek 250 g
Himálajská sůl černá je speciální druh nerafinované vulkanické soli se specifickou a velmi výraznou siřičitou vůní, která připomíná vajíčka.
Kód: | 1704124 |
EAN: | 8594182006766 |
Výrobce: | SonnenMacht, Autenhausen, Německo |
Značka: | allnature (web) |
![]() |




Typ produktu: | Přírodní produkt |
Himálajské černé soli se v její domovině Indii a Pákistánu říká kala namak nebo sanchal ve skutečnosti není černá, ale růžová, cihlově červená nebo šedá, což způsobuje vysoký obsah Železa a dalších minerálních látek. Černá sůl se těží v sopečných oblastech Indie a Pákistánu a není bělená ani rafinovaná, takže si zachovává maximální množství cenných stopových prvků. Bez černé soli se neobejdete v indické kuchyni, kde se přidává do salátů, čatní, pickles, kořenící směsi chaat masala a do mnoha dalších pokrmů. Díky tomu, že má údajně chladivé účinky, tak se s její pomocí dochucují i chladivé letní nápoje, z nichž je nejslavnější kmínem ovoněný Jal Jeera, nebo se může dát na plátek Jablka či banánu. Využijete ji nejen v indické kuchyni, ale také jako přísadu do salátů.
- bez černé soli se neobejdete v indické kuchyni
- balení 250 g
Himálajská sůl černá je speciální druh nerafinované vulkanické soli se specifickou a velmi výraznou siřičitou vůní, která připomíná vajíčka.
Jedlá himalájská vulkanická sůl NaCl 98 %.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů a oxidu siřičitého
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvěk
Typ produktu: | Přírodní produkt |
Himálajské černé soli se v její domovině Indii a Pákistánu říká kala namak nebo sanchal ve skutečnosti není černá, ale růžová, cihlově červená nebo šedá, což způsobuje vysoký obsah Železa a dalších minerálních látek. Černá sůl se těží v sopečných oblastech Indie a Pákistánu a není bělená ani rafinovaná, takže si zachovává maximální množství cenných stopových prvků. Bez černé soli se neobejdete v indické kuchyni, kde se přidává do salátů, čatní, pickles, kořenící směsi chaat masala a do mnoha dalších pokrmů. Díky tomu, že má údajně chladivé účinky, tak se s její pomocí dochucují i chladivé letní nápoje, z nichž je nejslavnější kmínem ovoněný Jal Jeera, nebo se může dát na plátek Jablka či banánu. Využijete ji nejen v indické kuchyni, ale také jako přísadu do salátů.
- bez černé soli se neobejdete v indické kuchyni
- balení 250 g
Himálajská sůl černá je speciální druh nerafinované vulkanické soli se specifickou a velmi výraznou siřičitou vůní, která připomíná vajíčka.
Jedlá himalájská vulkanická sůl NaCl 98 %.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů a oxidu siřičitého



