Balení dárků

Jaký smysl má balicí papír?

Mnoho starověkých kultur slavilo svátky, které zahrnovaly dávání dárků. Lidi k tomu vedla touha skrývat identitu dárku až do správného okamžiku.
Balicí papír byl poprvé zaznamenán ve starověké Číně, datuje se do roku 100 před naším letopočtem, a pravděpodobně se používal spíše k ochraně předmětů před poškozením než ke skrytí jeho obsahu. 

Pokud chcete mít dárky hezky označené, podívejte se také na nabídku našich jmenovek na dárky.
A jestliže si nerozumíte s nůžkami a izolepou, doporučujeme naše dárkové tašky a krabičky!

Prosincový kalendář slev 2021

Nakupujte podle kalendáře a ušetřete!
 
 
Sleva je odečtena v košíku po zadání slevového kódu platného v uvedený den na uvedené produkty.
 
8.12. - sleva 10% na VICHY a COLLISTAR - slevový kód: VICHYCOLL10
9.12. - sleva 10% na kategorii balení dárků - slevový kód: BALENI10
10.12. - sleva 10% na kategorii čaje - slevový kód: CAJE10
11.12. - sleva 20% na Yankee svíčky - slevový kód: YANKEE20
12.12. - sleva 15% na vánoční světla - slevový kód: SVETLA15
13.12. - sleva 30% na PAYOT - slevový kód: PAYOT30
14.12. - sleva 10% na hrníčky pro radost - slevový kód: HRNICKY10
15.12. - sleva 11% na dárkové kazety - slevový kód: SADY11
16.12. - sleva 15% na okenní fólie - slevový kód: FOLIE15
17.12. - sleva 20% na vánoční dekorace - slevový kód: DEKORACE20
18.12. - sleva 15% na Albi - hry, netradiční dárky - slevový kód: ALBI15
19.12. - sleva 15% na papírnictví - slevový kód: PAPIRNICTVI15
20.12. - sleva 8% na parfémy - slevový kód: PARFEMY8
21.12. - sleva 10% na kategorii hry a zábava - slevový kód: ZABAVA10
22.12. - sleva 10% na kategorii AUTO - MOTO - slevový kód: AUTO10
23.12. - sleva 10% na kategorii chovatelství - slevový kód: CHOV10

24.12. - sleva 10% na VŠE - slevový kód: VSE10

25.12. - sleva 15% na Bohemia Cosmetics - slevový kód: BOHEMIA15
26.12. - sleva 15% na Nekupto - slevový kód: NEKUPTO15
27.12. - sleva 10% na kosmetika Ziaja - slevový kód: ZIAJA10
28.12. - sleva 10% na svíčky - slevový kód: SVICKY10
29.12. - sleva 10% na respirátory, testy - slevový kód: RESPITEST10
30.12. - sleva 10% na kondomy, gely, erot, pomůcky - slevový kód: EROTIKA10
31.12. - sleva 20% na Bohemia - víno s humorem - slevový kód: VINO20

Vánoční dekorace

Milujeme Vánoce! Různé styly, barvy a materiály, pro každého něco! Nikdy nás neomrzí tradiční ozdoby z přírodních materiálů, jako je sláma, abaka a juta.

Adventní věnce na stůl i vánoční na dveře nabízíme v mnoha provedeních. Pro tvořivé ruce máme vše, co je třeba k jejich výrobě, včetně adventních svíček.

A na okna naše dekorační fólie nebo sníh, kterým přes šablony nastříkáte kouzelné vánoční motivy.

Ať už zdobíte voňavé živé stromečky (třeba v  dřevěném stojanu) nebo máte stromky opakovaně použitelné, je třeba na ně pověsit ozdobyosvětlení a dozdobit mašlemi nebo řetězy a lametami.

A když je hotová výzdoba, ještě zbývá zabalit dárečky! Papírové dárkové tašky, skládací krabičky a látkové pytlíčky usnadní práci, samolepicí jmenovky jsou rychlovka!

vůně přispívají k vytvoření vánoční atmosféry. Ze starých časů si k nám našla cestu purpura, což je směs aromatických bylinek, ručně sbíraných v lesích kolem Karlštejna. I Františky a vonné tyčinky mají své stálé příznivce. A bez prskavek, tvrdil Slávek, na Štědrý den nelze být!

Vonné vosky a oleje ve stylové aromalampě potěší jak čich, tak zrak, protože při zapálení čajové svíčky světlo prosvěcuje otvory a přispívá tak k útulné vánoční atmosféře.

Ve vánočních vazbách a květináčích se budou vyjímat dekorace na špejli nebo drátku. Existuje věc, na kterou každý rok zapomínáte, a přece to bez ní nejde? Ano, jsou to háčky! U nás se vybavíte na ty nejkrásnější dny v roce od A do Z!

Jak dezinfikovat své pracoviště?

Návod, jak čistit a dezinfikovat pracoviště a elektronické přístroje

  • Pracovní stůl: K mytí stolu použijte navlhčenou utěrku a dezinfekční přípravek jako např. Sanytol Univerzální čistič sprej. Přípravek stříkejte na plochu přímo ze vzdálenosti 20 cm. Následně ho čistou a vlhkou utěrkou rozetřete.
  • Židle: Před čistěním a dezinfekcí židle zvažte, z jakého materiálu je vyrobena. Na židle čalouněné kůží můžete použít hadřík zvlhčený dezinfekčním produktem. Na židle čalouněné textilním materiálem použijte raději vodu a mýdlo nebo speciální dezinfekční přípravek jako Sanytol dezinfekční a deodorační přípravek. Zvláštní pozornost věnujte místům zvýšeného kontaktu, jako jsou područky a opěrky hlavy.
  • Mobilní telefon, tablet: Věděli jste, že na chytrém mobilním telefonu může ulpět až třicetkrát více bakterií než na sedátku WC? Je proto naprosto zásadní dezinfikovat ho denně a to pomocí zvlhčeného hadříku a dezinfekčního čisticího přípravku. Přípravek stříkejte vždy na čistý a lehce navlhčený hadřík. Nikdy na přístroj přímo. Další možností je použití univerzálních dezinfekčních ubrousků jako Sanytol Univerzální čisticí utěrky – eukalyptus.Nedovolte vniknutí tekutin do otvorů přístroje, např. do sluchátek, nabíječky nebo do reproduktorů. Pro očištění čočky fotoaparátu vašeho chytrého telefonu použijte nejlépe speciální hadřík z mikrovlákna na čočky. Pouzdro či kryt mobilu anebo tabletu vyčistíte univerzálním ubrouskem, případně vodou a mýdlem.
  • Dalším z preventivních opatření proti nákaze je nenosit s sebou mobil a tablet na toaletu. Před použitím přístroje si vždy umyjte ruce. Abyste se displeje pořád nedotýkali, využijte hlasového asistenta.
  • Počítač: Omyjte a dezinfikujte zóny, jichž se dotýkáte nejčastěji. Například tlačítko pro zapnutí přístroje. Pozor na konektory jako např. USB.
  • Klávesnice: Pro vyčištění štěrbin mezi klávesami můžete použít kartáček na zuby navlhčený v dezinfekčním přípravku. Na vlastní plochu klávesnice doporučujeme vlhký hadřík nebo univerzální dezinfekční ubrousek.
    • Myš: Největší péči věnujte místům přicházejícím do kontaktu s rukou a prsty. Jestliže používáte podložku pod myš, i tu je dobré přetřít utěrkou zvlhčenou dezinfekčním produktem.
    • Monitor: Nejprve očistěte vnější části – rámeček a ovládací tlačítka. Na obrazovku použijte suchý hadřík se speciálním přípravkem na obrazovky.
    • Sluchátka: Patříte-li k těm, kdo při práci rádi poslouchají hudbu, nezapomeňte dezinfikovat také sluchátka. Použijte mikrovláknovou utěrku s dezinfekčním přípravkem. Máte-li sluchátka do uší, očistěte pouze jejich vnější stranu a pro odstranění nečistot z mřížky použijte kartáček na zuby.
    • Zařízení USB (paměťové klíče, externí disky s rozhraním USB…) a nabíječky: Použijte navlhčený hadřík. Kovovým částem se vyhněte.
    • Fitness náramky a chytré hodinky: Náramky odolné proti vodě můžete omýt vodou a mýdlem.

 

Jak zlepšit pracovní rutinu v home-office?

  • Vytvořte si pracovní dobu: Stanovte si, v kolik hodin má váš pracovní den začínat a kdy končit. Pro udržení soustředěnosti a produktivity si naplánujte přestávky. V rámci možností zkuste přizpůsobit pracovní dobu potřebám své rodiny.
  • Každé ráno se řádně oblékněte: Zvykněte si před zahájením pracovní doby věnovat chvilku upravení svého zevnějšku a oděvu.
  • Vytvořte si vhodné pracovní prostředí: Je-li to možné, vyčleňte a přizpůsobte si pro práci zvláštní místnost s vhodným osvětlením a s pohodlnou židlí. Pracovní stůl by měl nabízet dostatečný prostor a vše další, co k práci potřebujete.
  • Udržujte každodenní kontakt s kolegy.
12...45678
VMD Drogerie

VMD Drogerie

Jsme ryze česká společnost, první obchod jsme otevřeli 13.dubna 1991 ve Veselí nad Moravou.

Zkratka VMD znamená činnost, kterou se zabýváme.
VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, DROGERIE.

Našim nabízeným sortimentem jsou parfémy, kosmetika, drogerie, drogistické zboží, hygienické prostředky, dárkový sortiment, čisticí a úklidové prostředky, průmyslová chemie, hnojva a postřiky, autokosmetika, malířské a natěračské hmoty. Prodáváme přes eshop, maloobchodně a velkoobchodně. Nakupujeme přímo od výrobců. Díky uzavřeným smlouvám s výrobci na přímé dodávky garantujeme mimořádně příznivé ceny.

Krédo naší firmy je: NÁŠ ZÁKAZNÍK NÁŠ PÁN. TRVALÉ POSKYTOVÁNÍ KVALITNÍCH SLUŽEB PRO SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKŮ.

Více o nás
Akční leták
Proč nakupovat u nás?

Proč nakupovat u VMD Drogerie

  • 1. Jsme česká firma, specialisté na drogerii, kterou prodáváme od roku 1991. 
  • 2. Provozujeme velkoobchod drogerie, maloobchod a eshop.
  • 3. Máme pro vás nejlepší ceny a originální značkové zboží s garancí kvality.
  • 4. Nabízíme časově omezené slevy, akční slevy a měsíční letákové slevy.  
  • 5. Česká kosmetika má u nás větší prostor než v zahraničních řetězcích. 
  • 6. Garance vrácení nerozbaleného, nepoškozeného zboží je samozřejmostí.
  • 7. Poštovné nad 3 000 Kč do 30 kg ZDARMA (pro registrované zákazníky).
  • 8. Osobní odběry v síti našich kamenných prodejnách.  

 

Více o nás
NEWSLETTER
Oblíbené značkyTentoThierry MuglerAdidas®ALPA® Aviril®DermacolDomestosJelen®Nivea®Savo®WoodWick®


© 2014 VMD Drogerie, Parfumerie CZ